Dit zijn de beste Samsung Note 9 pre-order aanbiedingen

0
21

Nul

ZDNet ‘ s Business koopjesjager doorzoekt het web voor geweldige aanbiedingen op computers, telefoons, diensten en nog veel meer. Prijzen en beschikbaarheid zijn actueel op het tijdstip aanbiedingen worden gedeeld. Sommige producten en diensten zijn mogelijk niet beschikbaar buiten de verenigde staten Volgen BBH op Facebook en Twitter, waar hij bekend staat als De Vrek. Plus: Je vindt er meer Vrek aanbiedingen op CNET.

103-samsung-galaxy-note-9.jpg

De Samsung Galaxy Note 9 is aangekomen, waardoor zij met een slimmere camera, een nieuwe geavanceerde pen en een prijskaartje ontworpen om accountants huilen: $1.000 voor de 128-gb model, $1,250 voor 512GB.

Gelukkig zijn er manieren om te besparen op nieuwe vlaggenschip van Samsung, die je kan nu pre-order van een verscheidenheid van bronnen. Hier is een korte round-up van de beste Opmerking 9 aanbiedingen:

Preorder de Opmerking 9 van Sam ‘s Club en dan krijg je $200 Sam’ s Club gift card en uw keuze van AKG-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking ($299 waarde) of een Fortnite spel bundel ($149).Preorder de Opmerking 9 van Sprint en je kunt het krijgen voor $20.83 per maand als onderdeel van een 18-maanden Sprint Flex lease. U kunt dan kiezen voor een 2GB data-abonnement voor $40 per maand of een onbeperkt plan voor $60-70 per maand (afhankelijk van opties).Preorder de Toelichting 9 van de Beste Koop en je kunt maximaal $200 met een “gekwalificeerde activering” (wat betekent dat u aanmeldt voor een abonnement BIJ at&T, Sprint of Verizon). U krijgt ook uw keuze tussen de twee freebies vermeld in de Sam ‘ s Club deal boven. En als u een in aanmerking komende telefoon in te ruilen, u kunt besparen zo veel als $450 op een geopende Noot 9. (Samsung juiste heeft dezelfde basis heeft.)

Dit zijn mijn top picks, maar als je op zoek bent naar andere opties, check out CNET ‘ s roundup van alle manieren om preorder een Galaxy Note 9.

Houd er ook rekening mee dat deze prijzen niet, natuurlijk, zijn dienst, en dat u zich aanmelden voor een langdurige huurovereenkomst, tenzij je het kopen van de telefoon te doen.

Als je echt wilt om geld te besparen, wacht: De Galaxy Note 8 debuteerde op rond de $900, maar is op dit moment verkopen voor $750, — en is voor een paar maanden. Als je het niet erg werken met vorig jaar is het vlaggenschip, dat u zeker zult minder betalen.

Verwante Onderwerpen:

iPhone

iOS

Mobiliteit

Hardware

Beoordelingen

0