Het Nintendo-Schakelaar is het krijgen van nog meer coole indië, waaronder Sword & Sworcery en In de bres

0
94

Vandaag kondigde Nintendo nog een stortvloed van coole indie games die komen naar de Schakelaar. Chief onder het onthult is het nieuws dat Superbrothers: Sword & Sworcery EP — die voor het eerst gelanceerd op de iPad in 2011 — is het brengen van de Zelda-geïnspireerd pixels naar het platform in oktober. Het zal de eerste keer zijn dat het spel is beschikbaar op een console. Evenzo groot is de aankondiging dat mech vs. kaiju strategie spel In de bres zal op de Switch, en het is vandaag beschikbaar.

Het bedrijf heeft ook meer details op sommige langverwachte games die eerder werden aangekondigd. De donkere, korrelig avontuur Hyper Licht Zwerver is die naar de Schakelaar op 6 September, en het zal ook enkele exclusieve nieuwe outfits en wapens. Multiplayer fighter Towerfall, ondertussen komt naar Nintendo ‘ s tablet op 27 September, en het zal onder een nieuwe zes-player mode en de tekens van de side-scroller Celeste.

Into the Breach

In de bres.

Een van de meest spannende aankondigingen is dat gerenommeerde studio Superreus gaat om het maken van zijn debuut op de Schakelaar zeer snel. Bastion beschikbaar zal zijn op 13 September, tijdens de follow-up van de Transistor komt ergens in November. Nintendo bleek ook dat de schattige Animal Crossing-achtige avontuur Mineko ‘ s Night Market zal de console debuut op de Switch, al is het niet de lancering tot begin volgend jaar, als de vreemde gans simulator Untitled Goose Spel.

Nintendo ‘ s tablet is al snel uitgegroeid tot de go-to bestemming voor kleinere indie-games, waaronder de recente releases zoals Dode Cellen en Zak Rumble.