Gartner voorspelt SaaS omzet te bereiken van $85 miljard in 2019

0
51

Nul

Gartner heeft zijn nieuwste cloud weersverwachting op woensdag, voorspellen dat de markt zal groeien 17,3 procent in 2019. Het snelst groeiende segment — cloud system infrastructure services, of infrastructure as a service (IaaS) — is voorspeld om te groeien 27,6 procent in 2019.

Door 2022, Gartner, verwacht dat 90 procent van de organisaties die de aanschaf van een public cloud IaaS zal dat doen op een geïntegreerde IaaS-en platform-as-a-service (PaaS) provider, en zal gebruik maken van zowel de IaaS-en PaaS-mogelijkheden van die provider. Als het gaat om de business process as a service (BPaaS) categorie, Gartner verwacht dat de omzet groeien met 7,9 procent tot $50,3 miljard in 2019.

Globaal genomen Gartner voorspelt dat tegen 2021, cloud opbrengsten totaal $278 miljard.

screen-shot-2018-09-12-at-10-29-54-am.png

Intussen cloud application services — of software as a service (SaaS) – blijft het grootste segment van de cloud-markt, met een omzet verwacht te groeien van 17,8 procent tot $85.1 miljard in 2019.

“De toenemende adoptie van SaaS-applicaties en andere cloud-diensten de effecten van het beheer, de verspreiding en het gebruik van enterprise content,” Craig Roth, research VP bij Gartner. “Organisaties zijn gestaag — doch niet uitsluitend — verschuiven hun content omgevingen naar SaaS.”

GERELATEERD:

Tech Budgetten 2019: Enquêtes en prognoses

IT-budgetten en headcounts zijn over het algemeen toeneemt, ondanks het spook van de politieke en economische onzekerheid. Meer dan ooit, CxOs moet ‘think smart’ over de uitgaven te voeren, te groeien en te transformeren bedrijven.

Tech leveranciers profiteren winsten van de IT-uitgaven, digitale transformatie surge

Digitale transformatie samen met een macro-economische wind in de rug geven tech leveranciers een mooie boost. Ceo ‘ s zoals Salesforce-Marc Benioff zeggen dat de uitgaven cyclus is sterker dan hij eerder gezien.

Wat is cloud computing? Alles wat u moet weten over de cloud, uitgelegd

Bijgewerkt: An introduction to cloud computing-recht vanaf de basis tot IaaS en PaaS -, hybride -, public en private cloud.

2020: De magische jaar publieke cloud wordt steeds populairder is dan on-premise(TechRepublic)

Volgens een rapport van LogicMonitor, 2020 zal het jaar worden dat 41% van de workloads draaien in de public cloud.

Verwante Onderwerpen:

Tech Industrie

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag

0