19 Fortnite tips, tricks och fusk för att hjälpa dig att vinna en Seger Royale

0
141

Fortnite är ett enkelt spel att komma in och verkar vara en mycket enklare affären än något som PlayerUnknown är Krigszonen vid första anblicken. Vad du hittar med tiden, dock, är att detta spel är djupt i strategi och förutsätter god behärskning av mekanik för att hitta konsekvent framgång.

Ständig övning är det bästa sättet att bli bättre på något, men dessa 20 Fortnite pro tips bör hjälpa dig på vägen till din första Seger Royale.

Pro tips för att vinna i Fortnite

Kryddade lite och letar efter en kant för att ta dig närmare till topp 10 eller ens mot ditt första seger? Dessa avancerade tips kommer att gå en lång väg mot din förbättring.

Välj dina strider noga

Att någon tittar på YouTube klipp eller en levande ström av allvarliga Fortnite spelare kan se dem med en fiende som de kan hitta och de går ofta ser som problem. Vi är här för att tala om för dig att detta är kontraproduktivt för en vinnande strategi.

En av de största saker som du kommer att behöva lära sig på en gång att det är OK att inte inleda eller att köra bort efter ett möte har surnat. Kom ihåg att ditt mål är att överleva, inte att rack upp en löjligt kill/death ratio som om du spelar Call of Duty.

Låt dig INTE fångas i stormen

Den andra första regeln av Fortnite: bråka inte med Storm. Det är ett djur av en sak som inte kan kontrolleras. Det är din största fiende, ännu mer skrämmande än de 99 andra som står mellan dig och Seger Royale.

Detta är särskilt sant när du får närmare till topp 10, som den säkra zonen, som blir mindre och stormen slår mycket hårdare. Kör bort från den, alltid. Om du inte kan göra det till fots, försök hitta en golfbil. Detta är den enda bil i spelet och det kommer att få dig från punkt A till punkt B mycket snabbare än benen kommer.

Skjut först, plundra senare

Som du är ute efter objekt och verktyg för att hjälpa dig till seger, glöm inte att dessa verktyg kommer inte att göra dig något gott om du är död. När du kommer till ett nytt område, ta dig tid att göra det och se om det är någon som kvardröjande runt innan du börjar sätta dina huvudet inne loot lådor.

Inte vara endimensionell

Du vet hur du aldrig tänkt att ta med en kniv till en eldstrid? Jo, samma sak är en slags sann i Fortnite: att du aldrig vill gå ut i strid utan en balanserad utrustning som kommer att hjälpa dig att anpassa dig till föränderliga förhållanden. Precis som att du inte vill använda en krypskytt på nära håll, du skulle inte ha en shotgun upp mot någon som kan landa exakt skott från hundratals meter ut.

Ett exempel på en väl balanserad utrustning är ett hagelgevär, ett gevär, och en sniper rifle, med de 2 andra platser i lagret tar upp healing items. Du behöver inte alltid gå den vägen (i själva verket, eftersom du spelar mer kommer du att tycka att det är svårare att uppnå än du tror), men tanken är att kunna skydda dig själv så mycket du kan från alla avstånd.

Använda din omgivning att spåra fienden spelare

Om du plockat upp en del spårning färdigheter i den Pojke eller Flicka Scouter, är det dags att sätta dem att använda här. På grund av hur människor bygger i Fortnite, du kommer att stöta på strukturer övergiven i världen för en eller annan anledning. Dessa strukturer kan vara en ramp eller en mile-high fästning, men antingen sätt, att du vill ta del av var de är och hur vissa delar är placerade.

Till exempel, om du ser en ramp som leder upp på ett berg, kan du förmodligen satsa (eller åtminstone ska du anta) att fiender har tagit en position där uppe. Om du använder denna information för att hitta en kamp eller ta ett flyg, tja, det är upp till dig.

Hög marken är nyckeln

I alla tävlande, hög marken tenderar att vara mest fördelaktig ställning mot dina fiender eftersom du kan spana och se mer, vilket också innebär att du kan skjuta på fler områden som de försöker att gömma sig i.

Detta begrepp gäller för Fortnite, men den skrynkla att bygga systemet ger gör det ännu mer avgörande för din framgång. Att kunna bygga en flerskiktade strukturen över din motståndares huvud samtidigt som de kämpar för att undvika dina bilder kan du göra dem till panik, och din förmåga att diktera tempot i engagemang genom att göra dem bygga upp för att du nästan alltid tips skalorna i din fördel.

Du kan få svårt att nå platser genom att hoppa på däck

Om du ser en bunt av däck i spelet, hoppa på dem. Inte bara är det är oerhört kul, men det kan du hoppa mycket högre än de spel som redan är löjligt höjd locket gör det. Detta är särskilt användbart om du vill få på toppen av en byggnad men inte har (eller vill använda) material för att få upp det.

Du kan slå baser ner i en träff

Medan vissa baser i Fortnite kan tyckas oöverstigliga, men de har en svaghet: deras bas. Som någon struktur, om du tar ut sin foundation det kommer att störta till marken.

Du behöver inte ens köra upp och hacka bort med din yxa: häll tillräckligt med kulor i en ramp eller en vägg och det kommer att falla i bitar. Helt separat byggnad från marken och titta på det hela rasa. Åh, och om du har tur nog att hitta granater eller raketer, de gör jobbet tio gånger lättare.

Vet när du ska koppla ur

En av de färdigheter du behöver för att plocka upp direkt är att mäta utnötningskrig. Vi tenderar att tala om ammunition i det avseendet, men det är omöjligt att veta hur mycket de är bär.

I stället använda hälso-och instruktionerna för att få reda på om du kan vinna en kamp. När du skjuter en fiende, kommer du att se nummer visas ovanför deras huvud visar hur mycket skada du har delats ut. Om siffrorna är blå och sedan börjar vända vitt eller gult, betyder det att de hade en sköld potion och du har helt exponerade sin hälsa bar.

Om ditt skott inte visar blå och du har fortfarande en del av din sköld, du är vinnande. Om inte, skulle du bättre titta in dina val för att fly snabbt. En av de bästa alternativen för en snabb tillflyktsort är sprickor eller rift granater. Dessa saker gör att du kan hoppa in i en portal som kommer att teleportera dig till himlen, så att du kan surfa till en säkrare eller mer fördelaktig position. Att vara på jakt efter dessa klyftor i alla tider.

Utbudet sjunker är mycket givande dödsfällor

I slutet av spelet närmar sig, har du fler möjligheter att hitta utbudet sjunker. Dessa droppar innehåller de mest sällsynta vapnen i spelet — legendariska SCAR-L gevär, raketgevär, prickskyttegevär, you name it. De är mycket omtvistad.

Om du är i en position att på ett säkert sätt haffa en av dessa själv, bygga en kupol runt omkring dig och slå upp det som en pinata. Men vet att andra kan vara i området ser till att få det för sig själva och de kan lämna det som bete, väntar på att skjuta dig det ögonblick du steg mot det. Tveka inte att ta denna taktik dig för några lätt dödar.

Ain ‘ t no mountain high nog för att klättra

Oavsett om du behöver komma bort från den storm, hål upp på toppen av ett berg, eller minska avståndet mellan dig och din motståndare, byggnad är ett bra sätt att skära ner restiden. Kan inte göra det runt berget? Gå över den. Att sjön för riskabelt att simma över? Kör över det-nej, inte med superkrafter, men med din plankor!

Trä är din viktigaste material

Du får gå in i detta spel att tro att den starkaste byggnad materialet är metall, följt av tegel, och sedan trä. Och från en ren hälsa och styrka synpunkt, du skulle vara rätt. Men vad spelet inte berätta för dig är att trä kan ofta vara din bästa formen av locket.

Detta är på grund av det sätt de spel som initierar varje byggnad bit hälsa. De laddar upp med en fast procentsats av den maximala hälsa, skalning top-down-från trä till metall.

Trä av en tillfällighet börjar med mer HK och är den snabbaste att få sitt HP helt byggt upp, så skulle det ta 2 skott från ett hagelgevär för att slå ner en nygjord trä väggen jämfört med ett skott för metall eller tegel. Detta gör att det går att valet för dem högoktaniga uppdrag där du behöver bara att lägga ner konstant väggar av trä för att spara din rumpa.

Har lite tid och säkerheten på dina händer? Bygga en stadigare långsiktig bas med andra material.

Växla kontroller för enklare byggnad

Eftersom byggnaden mekanik är så viktigt, att du vill veta att det är ett bygg-centrerad kontroll system byggt in i spelet. Kallas Byggmästare Pro, detta system placerar dina bygga knappar som axel knappar, med vänster och höger trigger som erbjuder tillgång till trappor och väggar, respektive. Detta kontroll system gör att du kan bygga utan att behöva ta bort fingret från andra knappar, vilket gör det inte bara snabbare att göra, men mycket säkrare.

Få hälsa ökar genom att äta naturens gåvor

Ofta i Fortnite, du kommer att stöta på förbrukningsartiklar som är utspridda i ett område. Vissa områden kommer att ha en massa Äpplen som återställer en liten del av din hälsa, samtidigt som det material som lämnats kvar av den stora meteor kraschar verkar ha infört några sköld-skapa utrymme tofu. Hitta dem — särskilt sköld mat — och aldrig oroa dig för att hälsa igen.

Tips för Fortnite Duos och Squads

Teaming i Fortnite kan vara en mycket annorlunda upplevelse jämfört med att spela solo. Om det är den vägen du kommer då du vill hålla dessa saker i åtanke.

Fokusera på dem som med vapen

Alla som någonsin har gjort hoppa från solo till duos eller squads vet hur skärande det kan vara att se spelare får en andra vind när du skjuter dem. De kommer falla på knä för en chans att få återupplivas genom att alla lagkamrater i närheten.

Men innan du går dumpning resten av ditt kulor i den besegrade fienden, ta tid att rensa din omgivning och se till att deras vänner inte är rätt runt hörnet. Kom ihåg, den som ligger på marken kan inte skjuta dig. De andra kan (du kan också använda den nedskjutna fiender som bete för att dra sina lagkamrater i, så låt dem leva lite).

Ibland måste man låta dem dö

På flipside om dina lagkamrater är avstängda då du kommer också vill utöva tålamod och försiktighet. Se om du kan eliminera hotet eller om din lagkamrat kan få till en säker plats där varken du eller han kommer att bli skjuten. Om du inte kan få honom, då krita det upp till den som kommer av spelet, eftersom det är alltid bättre för en person att överleva än ingen alls.

Behöver inte vara ett byte troll

Medan girighet kan få dig långt i livet, det kommer inte att flyga i Fortnite. Om din lagkamrat redovisade en smoke bomb och du har två hagelgevär, en pistol, och en SMG, släppa ett par av dem. Om någon behöver ammunition och du har över 300 rundor, kan du avvara en liten. Om din lagkamrat har 2HP och du har alla medkits, släppa dem.

Med tre arbetsföra lagkamrater kommer att göra det lättare för dig, så försök att tänka på det som en investering för din framgång om du har problem med detta.

Kommunikation är ditt största vapen

Vad är det första du bör göra när du ser en fiende? På din egen, det kan vara att ta en shot och be för det bästa, men när du är i en trupp som det är värt att förmedla allt du lär dig om dina fiender och deras position till dina lagkamrater innan du bestämmer dig för att göra ett drag.

Du bör också få på squawk box för att tala om objekt som du hittar, var det storm och den säkra zonen, oavsett om du har ammunition, eller behöver för att läka eller ladda. En del av denna info kan tyckas liten i ett vakuum, utan tillsammans kommer det att diktera din strategi i varje enskild fas av matchen.

Inte få inför dig själv

Medan girighet kan få dig långt i livet, det kommer inte att flyga i Fortnite.

En av de värsta känslor i Fortnite blir påkommen ut på egen hand och att vara alltför långt från dina lagkamrater för att få hjälp. När du släpper från bussen, försök att släppa i samma närhet.

Du behöver inte följa på varandra från hus till hus. Lita på oss, det finns inte tillräckligt med byte för att gå runt för att, mycket mindre utrymme. Men försök att stanna tillräckligt nära så att du kan få till en kamp på under 15 sekunder.

Har några andra tips?

Det finns många små saker man kan nämna om Fortnite som kan hjälpa dig i framgång, men det är omöjligt att lista dem alla. Ge en hojta i kommentarerna om du har ett pro-tips för din egen som du vill dela med dig!

Ska du köpa Fortnite för PS4?

Uppdaterad September 2018: Vi har uppdaterat några av dessa tips med info om nya verktyg och funktioner i spelet som hjälper dig att överleva.