Apple heeft officieel de boot miste op een USB-C met dit jaar de iPhones

0
40

Apple ‘ s nieuwste iPhones, de XS-en XR zijn bekend, en, nogmaals, Apple heeft het ongelooflijk frustrerend keuze inclusief een USB Type-A-Lightning-kabel en een low-power 5W baksteen in de doos in plaats van een USB-C-kabel en lader.

Apple is niet bepaald een uitleg over waarom het dringt aan op de verkoop van zijn nieuwste, grootste, en, in de meeste gevallen, de $1.000-plus smartphones met dezelfde erfenis kabel zijn inclusief aangezien de Bliksem werd geïntroduceerd in 2012 weer terug. Misschien is het een kwestie van kosten. Misschien is het bedrijf bang is voor het vervreemden van klanten met een nieuwe, onbekende kabel.

Maar de USB-C is niet nieuw of onbekend op dit punt, vooral voor Apple ‘ s meest trouwe klanten, die hebben vast te zitten met hun exclusieve port naar keuze op vrijwel elke laptop Apple verkoopt.

In 2015, wanneer Apple de overstap maakte over de 12-inch MacBook, en dan verder gecementeerd dat besluit met 2016 ‘s MacBook pro’ s, het was gebaseerd op het feit dat dit zou rijden van de rest van de industrie naar voren door het dwingen van mensen tot het gebruik van de nieuwe haven. Maar jaren later, USB-C groei heeft nog steeds zijn tergend langzaam in de industrie, en veel van de nieuwe producten zijn weigering om de poort op hun apparaten sinds de vaststelling van “gewoon nog niet klaar is.”

Apple is deel van het probleem: niet inclusief USB-C te Lightning kabels verder cementen het feit dat de USB-C is niet een “echte” port standaard. Waarom zou accessoire makers investeren in USB-C als Apple niet zien als iets anders dan een side-project?

Gerelateerd

Is het de moeite waard de dongle leven voor de nieuwe MacBook Pro en iPhone 7?

Toe te voegen aan de frustratie is het feit dat het niet alleen die USB-C kabels zou handiger dan oudere USB; het is dat ze rechtmatig beter. USB-C ondersteunt een hoger vermogen dan het oude Type-standaard, en het is de enige manier om echt snel te laden op een iPhone 8, 8, Plus, X, XS, XS Max, of XR. Niet alleen is Apple het opladen van de kopers van de duurste telefoons een $20 tot $30 belasting om het gebruik van die apparaten met hun laptops, maar het is ook boksen ze in een slechtere ervaring om het gebruik van die telefoons.

En het is niet alsof Apple is bang van vervreemdende klanten door niet met inbegrip van een legacy-kabel in de doos met de telefoons meer. Als het dat was, dan zou het nog zijn met de hoofdtelefoon-dongle met de nieuwe iPhones.

Al deze hoogtepunten van misschien wel de grootste frustratie met Apple en USB-C: het feit dat de vennootschap heeft geweigerd om de poort op de iPhone-apparaten. Het is niet zo dat Apple de naleving van de Bliksem geen zin. Het geeft het bedrijf een poort die kan volledig de controle, in plaats van te vertrouwen op de vaak rommelig en verschillende specificaties voor USB-C. En er is de MFi-programma, ook die in wezen geeft Apple een keiharde grip over precies welke soorten accessoires kunnen werken met de telefoons en tablets, samen met de extra licentie-inkomsten maakt het uit van elke erkende Bliksem apparaat.

Stel je een wereld waar Apple de wijziging op de USB-C

Stel je een wereld waar Apple de wijziging met de iPhone 7 niet alleen nuke de aansluiting voor de koptelefoon, maar om over te schakelen naar de USB-C? Of misschien vorig jaar met de iPhone-X, aangekondigd als de stralende toekomst van de onderneming mobiele apparaten, zou zijn geweest een goede plek om de verandering te maken, rekening houdend met alle andere updates die Apple aan het maken was.

Het is het soort verandering dat zou vrijwel zeker de gehele industrie in de richting van de glorieuze universal port-norm (die, nogmaals, Apple gebruikt al uitsluitend op zijn laptops). Denk je dat er een droogte van de USB-C koptelefoon of dongles als Apple had de volle kracht van de nieuwste iPhones achter hen?

Plus, de geruchten van een mogelijke USB-C iPad alleen nog een vraag waarom er geen USB-C iPhone. Het kan niet over de verwarring van het schakelen normen. Immers, iedereen aangepast aan de overschakeling naar de Bliksem gewoon goed, en nu de Lightning-poorten zijn meer alomtegenwoordig dan de oude 30-pin connector ooit was.

In plaats daarvan hebben we het niet alleen zitten met Lightning-poorten, maar een verschrikkelijke, legacy USB Type-A-kabel om op te starten. En tot die Apple bereid is te erkennen de haven standaard die het beweert te zijn proberen te populariseren, zullen we het vast in dit voorgeborchte voor de nabije toekomst.