Den DelFly Kvikk robot kan fly som en ekte insekt

0
40

Et forskningsprosjekt fra Delft University of Technology i Nederland opprettet den nyeste utgaven av DelFly robot kalt Kvikk. Det er en super smidig robot med en quad-wing flagrende system, og det er i stand til å fly akkurat som nimbly som en ekte bevingede insekter.

Ved hjelp av sine fire vinger, DelFly kan kontrollere tre akser av flyturen, og det går til venstre eller høyre ved å endre måten hver og en av sine vinger klaff. Det er skremmende lik en ekte insekt. Foreløpig DelFly kan fly rundt i mer enn fem minutter på en full batteriet med en rekkevidde på mer enn 1 kilometer (0.62 miles).

Den DelFly kan håndtere fly på tre akser of flight

Du spør kanskje deg selv, “Hva kan en flygende robot brukes til?” Den DelFly prosjekt side sier at det er “klar for mange virkelige verden oppgaver,” hva det betyr.

Det er et rent vitenskapelige programmet for DelFly som inkluderer å studere og kopiere insekt fly dynamikk og høy smidighet manøvrer, som de som frukt fluer bruk for å unngå rovdyr eller mennesker.