Glem OnePlus 6, her er hvorfor du bør købe LG G7+ ThinQ i Indien

0
47

LG G7+ ThinQ in India LG G7+ ThinQ in India

OnePlus får al opmærksomheden i premium-segmentet i Indien, men hvis du er på udkig efter en enhed, der giver mest værdi for dine penge, så er LG G7+ bør være på toppen af din liste. Telefonen er til rådighed i Indien for bare ₹39,990, hvilket er identisk med, hvad 128GB variant af OnePlus 6 retails for i landet.

LG G7+ har meget mere at gå for det, i form af en QHD skærm, fremragende kameraer, IP68 støv-og vandafvisende, sammen med en MIL-STD-810G-rating, og en Quad-DAC, der leverer den bedste lyd-oplevelse på Android i dag. Her er hvorfor du bør købe LG G7+ i Indien.

QHD+ skærm er fantastisk

LG G7+ ThinQ in India LG G7+ ThinQ in India

LG var en af de første producenter til at skifte til Quad HD-opløsning, og G7+ tilbyder en 6,1-tommer QHD+ 19.5:9-skærm med en opløsning på 3120 x 1440. Der er et hak op, top—, som LG kalder en anden skærm — og du har mulighed for at tilpasse området på begge sider af udskæring med forskellige accent farver.

Selv om telefonen ikke har en OLED-panel (det bruger et IPS-skærm) det sport fremragende sollys synlighed. Den maksimale lysstyrke i auto-tilstand er mere end tilstrækkelige til at læse indholdet på skærmen selv i stærkt sollys, og der er en super bright mode, der pedalarme lysstyrken op hele vejen til over 900 nit. Bortset fra sollys læsbarhed, panel giver levende farver og dyb sort.

Desuden LG G7+ er en af de meget få enheder til at komme med HDR10 og Dolby Vision support, og du vil være i stand til at se en mærkbar forskel, når streaming vælg titler på Netflix og Prime Video.

LG G7+ har også bedre i hånd føler, når i forhold til OnePlus 6. På 71,9 mm, LG G7+ er smallere end OnePlus 6 (75.4 mm), hvilket gør det lettere at holde og bruge med én hånd.

Stor vidvinkel kamera bakkes op af AI

LG G7+ ThinQ LG G7+ ThinQ

LG ‘ s differentiering i kameraet plads, kommer fra dens vidvinkel kamera. G7+ kommer med dual 16MP kameraer på bagsiden, med den sekundære sensor trække pligt som vidvinkel-linse. Den ThinQ branding kommer fra det faktum, at G7+ har en lille smule af AI kapaciteter, herunder evne til automatisk at vælge den bedste optagefunktion baseret på motivet i fokus. LG er ikke den eneste producent, der tilbyder sådan en funktion, men det har gjort et stort stykke arbejde at sikre, at den er lige så god som den motivgenkendelse funktionen på Huawei P20 Pro.

Der er også Google Linse integration, der er indbygget i kamera-app ‘ en. LG tilbyder endda en dedikeret hardware-knappen for at påberåbe sig, at Google Assistent, og dobbelt-trykke på knappen lancerer Google Linse. G7+ også har AR klistermærker ligesom Pixel 2.

Kameraet i sig selv er en af de bedste i denne kategori, og LG har udnyttet 4-til-1 pixel arkivering til at producere detaljerede billeder i svagt lys situationer. Den resulterende 4MP billeder gør et stort stykke arbejde i situationer, hvor der er lidt at ingen ambient belysning til rådighed.

Fremragende lyd

LG G7+ ThinQ in India LG G7+ ThinQ in India

Hvis du interesserer dig for kabel audio, LG bør være din go-to mærket. Med flere og flere producenter at komme af med 3,5 mm jack, det er dejligt at se, at LG dobbelt ned i dette område. G7+ kommer med en Quad-DAC, der tilbyder den bedste lydoplevelse på en smartphone.

Telefonen ikke har stereohøjttalere, men enkelt højttaler placeret i bunden er en af de højest på enhver telefon på markedet.

Det giver utrolig værdi

LG G7+ ThinQ in India LG G7+ ThinQ in India

Hvis der er én ting Indiske kunder værdi frem for alt, det er en aggressiv prispolitik. LG G7+ er drevet af Snapdragon 845 og kommer med 6GB RAM og 128GB hukommelse som standard, og telefonen retails for ₹39,990. Det er en skam, at LG er ikke i en position til at fremme den G7+ mere aggressivt i Indien, da enheden er masser at gå efter det.

Den OnePlus 6 tilbud 8GB RAM sammen med 128 GB lagerplads, men det falder bag på flere centrale områder. Ikke alene får du en højere opløsning skærm og bedre kameraer end OnePlus 6, men G7+ også kommer med trådløs opladning. Desuden, G7+ er vurderet IP68 for støv-og vandafvisende, og har en MIL-STD-810G-rating, der giver det tilføjet modstandsdygtighed mod elementerne.

Er der virkelig ikke en funktion, der G7+ misser ud på, når vi taler om hardware, hvis der er noget, LG leverer en af de bedste pakker i denne kategori. Med G7+, LG har skabt en af de bedste telefoner i 2018. Det har ikke en iøjnefaldende design, og den software har behov for en masse arbejde, men det er disse frustrationer smelte væk i dag-til-dag sprogbrug.

Hvad står du tilbage med, er en robust telefon, der har en fantastisk skærm, en fremragende vidvinkel kamera, og stor lyd. Du kan ikke bede om meget mere, end at der fra en telefon i denne kategori.

Se på Flipkart