Google legger fingeravtrykk støtte til Chrome på Android og Mac i siste beta –

0
48

Google Chrome nyeste beta er å legge til en nyttig oppdatering til den populære nettleseren: støtte for fingeravtrykk sensorer på Android og Mac-enheter, som vil tillate utviklere å bruke biometri som et ekstra lag av sikkerhet, via 9to5Google.

Oppdateringen vil la Chrome utnytte eksisterende Android fingeravtrykk sensorer og MacBook Pro Touch-ID-sensorer for sitt søk. Det er ingen ord ennå på om andre former for biometrisk sikkerhet, som Windows Hei fingeravtrykk skannere eller Trykk på ID-en på eldre iOS-enheter, vil til slutt se oppdatere så godt.

Chrome 70 beta har et par andre interessante funksjoner: Web Bluetooth-støtte kommer til Windows-10, noe som gir Chrome muligheten til å kommunisere med andre Bluetooth-enheter i nærheten. (Andre versjoner av Chrome allerede hadde denne funksjonen.)

Google er også introdusere en ny eksperimentell Form Deteksjon API som vil la brukere identifisere ansikter, strekkoder og tekst i bilder, inkludert å skanne QR-koder.

Chrome vil nå automatisk går ut av fullskjermmodus når dialogbokser for ting som godkjenning ber, betalinger, eller filen plukkere dukker opp, så brukere vil få bedre sammenheng i forhold til beslutninger når du fyller de ber ut.