Nvidia gir deg ett-klikks overklokking til sin grafikk-kort

0
56

Nvidia er å gjøre det lettere for PC-brukere til å overklokke deres grafikk-kort. Et nytt verktøy kalt Nvidia Scanner, vil være tilgjengelig for selskapets siste linje av GeForce RTX 2080 grafikk kortene og gi deg ett-klikks overklokking. Nvidia kjører sin egen arbeidsbyrde for å teste grensene for en GPU ved å skyve sin klokke hastigheter og kontrollere spenningen kurve for å oppdage eventuelle feil.

Hvis du er interessert i overklokking en gaming PC, testfasen og verktøy kan være litt skremmende. Det er en tidkrevende prosess som setter mange folk fra å eksperimentere med GPU overklokking, men Nvidia ‘ s Scanner har som mål å ta vare på testing i rundt 20 minutter. Nvidia har bygget sin RTX 2080 Gpuer med overklokking i tankene, men selskapet planlegger også å gjøre Scanner tilgjengelig på eldre generasjoner av Gpu-er også. Nvidia er å jobbe med MSI, Gigabyte, Asus, og andre kort beslutningstakere til å støtte disse ekstra kort, med et API for å koble til eksisterende GPU management verktøy.