Rustige landbouw sim-Stardew Vallei komt naar de iPhone

0
27

Stardew Vallei komt naar het kleine scherm. Vandaag, Eric Barone, de landbouw-ontwikkelaar, bracht een verrassing mobiele poort die de lancering later deze maand.

Momenteel Stardew Vallei heeft alleen een release datum op iOS — Barone zegt dat hij verwacht dat de gegevens over een Android release “snel” — maar het komt met een aantal welkome functies. Met name de game zal $7,99 en zijn er geen extra in-app aankopen, en degenen die het spel gespeeld op de PC zal zelfs in staat zijn om hun voortgang naar mobiel. “Het is een volledig spel, geen cut-down versie, en speelt bijna identiek aan alle andere versies is” Barone zegt. “Het belangrijkste verschil is dat het is opgebouwd touchscreen gameplay op iOS.”

Stardew Vallei eerste manier gelanceerd in 2016, en de Harvest Moon-geïnspireerde titel en biedt een rustige maar boeiende nemen op het runnen van een boerderij dat moet een perfecte pasvorm voor de mobiele. In feite, we weten al dat het spel goed werkt als een draagbare ervaring, dankzij het laatste jaar is het Nintendo-Switch-poort. De iPhone versie is de lancering op 24 oktober.

Gerelateerd

Ik ben zo blij dat ik gewacht om te spelen Stardew Vallei op de Nintendo Schakelaar