Amazon laat nu smart camera ‘ s en bellentableau praten Echo-apparaten

0
25

Amazon introduceert een aantal nieuwe software tools die de ontwikkelaars om verbinding te maken slimme camera ‘ s en deurbellen om Echo-apparaten. Specifiek, Amazon heeft de Deurbel Bron van Gebeurtenis, Motion Sensor en Alexa.RTCSessionController Api ‘s (application programming interfaces) in de VS, met extra regio’ s komen binnenkort.

Wat elke API biedt Alexa en Echo-apparaten is anders, natuurlijk. Bijvoorbeeld, smart deurbellen kan nu ping alle Echo-apparaten te maken van een aankondiging, u te waarschuwen voor een bezoeker of doorsturen van een bericht. De Motion Sensor API rapporten over de toestand van eindpunten, wat handig is voor bewakingscamera ‘ s en kon laat de apparaten detecteren van beweging in een bepaald gebied. En tot slot, de Alexa.RTCSessionController stellen een twee-weg verbinding tussen smart displays zoals de Echo laten Zien en Echo Plek.

Derde-partij-apparaten ondersteunen ook de nieuwe Api ‘ s en apparaten van de Ring, dat Amazon eerder verworven in februari van dit jaar, al hebben de Alexa.RTCSessionController API. Augustus slimme sloten zal ook volgen, Amazon zegt.

Dit zijn slechts een paar van de aanstaande verbeteringen van Alexa ‘ s API, een paar van die Amazon aangekondigd op een evenement in Seattle in de laatste maand.