AT&T zal laat een DirecTV Nu als app voor de Magische Sprong

0
20

AT&T heeft vandaag aangekondigd dat een DirecTV Nu app komt naar Magic Sprong, een mixed reality headset, in 2019. U kunt kijken naar de demo video hierboven om te zien hoe het werkt, maar eigenlijk is de app laat je kijken tot vier live streams tegelijk. Waarom iemand zou willen om dit te doen met een $2,295 apparaat is onduidelijk, maar als je wilt in deze Magische Sprong is Een mixed reality headset is net uitgekomen in de VS.

De aankondiging kwam van Magie Sprong de eerste developer conference, waar AT&T kondigde ook aan dat het brengen van een mobiele 5G-netwerk naar de Magische Sprong Campus in Florida volgend jaar. De 5G test-zone laat ontwikkelaars testen hun toepassingen met een veel hogere verbindingssnelheden, en is een onderdeel van een deal getekend BIJ at&T als de exclusieve aanbieder voor ONS Magische Sprong Één van de eigenaren.