De Razer Telefoon 2 is klaar om de gaming-telefoon te verslaan

0
31

Razer introduceert een nieuwe vlaggenschip smartphone, de Razer Telefoon 2, dat is bedoeld om een voet aan de grond in de nieuwe gaming-telefoon markt. Ik had de kans om wat tijd te besteden met de Razer ‘ s nieuwe vlaggenschip en de nieuwe telefoon ziet er bijna identiek aan de eerste, maar het heeft een nieuw aluminium frame dat is gegaan door een volledige structurele vernieuwing. De Razer Telefoon 2 is bedoeld om een gaming telefoon, dus er zijn ook relevant zijn verbeteringen gemaakt aan het scherm en audio, maar ook nuttige toevoegingen die niet in de telefoon van vorig jaar, zoals het waterdicht maken.

Gaming telefoons zijn steeds meer in aantal, maar niet in volwassenheid. Fabrikanten die produceren gaming computers — Razer en ASUS, voor beginners — draaien om telefoons, omdat ze nu in staat om te voorzien in functies, zoals HDR en hoge refresh rate schermen (voor vloeiender op het scherm visuals), dat zijn de toverwoorden voor gamers op beide zijden van het spectrum. Fortnite en PUBG voor mobile zijn blips op de radar in vergelijking met een aantal van China ‘ s grootste mobiele games, zoals Eer van Koningen met 200 miljoen maandelijkse spelers.

Terwijl veel zeer geschikt vlaggenschip smartphones bestaan, zijn deze bedrijven hopen dat ze in staat zijn te doen, genoeg om de game-ervaring. Dit jaar, de Razer is niet het opnieuw uitvinden van de gaming-telefoon, maar in plaats daarvan is het toevoegen van een handtekening functies, zoals Chroma en samen te werken met mobiele game studio ‘ s voor het optimaliseren van games voor de Razer Telefoon 2, om vooruit te blijven.

Intern is hier wat er is veranderd met de Razer Telefoon 2. Het nieuwe brein van deze gaming-telefoon is een Snapdragon chipset 845 — wat de meeste andere Android-vlaggenschepen gebruikt — geklokt op 2,8 GHz met een Adreno 630 visuele chip. Om te gaan met de hittedissipatie, Razer heeft zelfs een verkleinde versie van de vapor chamber koeling technologie die gebruikt wordt op het Lemmet 15 laptop, ontworpen om de telefoon uit te warm.

Een aanzienlijke upgrade naar 8GB RAM, LTE gigabit antennes voor een snellere data, 64GB opslagruimte, en een massief van 4.000 mAh batterij bevoegdheden van het apparaat. De Razer Telefoon 2 draait op Android 8.1 met Nova Launcher standaard, maar Android Taart is momenteel het testen en gepland als een over-the-air-upgrade. Het nieuwe vlaggenschip van Android-telefoon moet niet starten met een verouderde OS, maar dat is helaas de situatie hier.

Gaming telefoons content nodig hebben, en het is een feit dat de beste mobiele games op iOS, Android niet. Zelfs als Android heeft gerijpt en game release data zijn dichter bij elkaar, het is nog steeds niet komen als de toonaangevende mobiele platform spel. Razer zegt me, het is het zich bewust van dit probleem en is in samenwerking met de game studio ‘ s om niet alleen het optimaliseren van hun games voor de Razer Telefoon — PUBG Mobile, Rivaal: Crimson x Chaos, de Marvel-Toekomst Vechten, en RuneScape een paar te noemen — maar ook exclusieve content voor de toekomst.

Grid View

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

  • Foto door Amelia Holowaty Krales / De Rand

Maar misschien een van de beste upgrades is iets wat je misschien niet opmerken van foto ‘ s: hoe veel gemakkelijker het is om te houden rond deze tijd. De originele Razer Telefoon had een hele scherpe design — het was een letterlijke candy bar — gecombineerd met een enorme omvang die verzekerd was het niet de meest comfortabele telefoon vast te houden. Hoewel de nieuwe vormgeving is vrijwel identiek, de randen zijn afgerond licht, geven een iets beter gevoel dankzij de randen niet te drukken in je hand.

Er is ook een glazen nu terug, zodat de Razer Telefoon 2 kan draadloos opladen. De Telefoon 2 zal werken op uw eigen opladen mat of Razer ‘ s nieuwe Chroma $99 charging stand aangedreven door USB-C die prop de telefoon of plat. Razer is zich ervan bewust dat een aantal van haar huidige en potentiële klanten kunnen niet worden fans van het glas terug, dus ik heb te horen gekregen van een matte afwerking met meer opslag, maar anders dezelfde specs, is in de maak.

Ook ik kon het niet geloven, maar het gebeurt: Chroma op een telefoon. De Razer vervangen van de triple-slang-logo op de rug met een grotere Chroma verlichte versie die fungeert als de melding blinker, terwijl het verwijderen van de meldings-LED aan de voorzijde. Het ondersteunt 16,8 miljoen kleuren (net als andere Razer Chroma-ondersteunde producten) en kunt gebruik maken van statische, ademen, of spectrum fietsen verlichting modi. Heb je nodig? Niet echt. Is het cool? Soort van.

De 5,7-inch scherm van dit jaar heeft ook verbeteringen op het gebied van HDR dekking en helderheid, terwijl het houden van de 2560 x 1440 qHD resolutie en 120Hz refresh rate voor een consistente en soepel visuals. Het is een mooie display met veel pixels, zeker, maar ik zou niet verder van oordeel totdat ik zie dat het buiten de lichten van een conferentieruimte.

Net als vorig jaar, grote luidsprekers flank zowel de boven-en onderkant van het scherm. Terwijl de Razer is van mening dat de grootte en de ligging is geweldig, want ze geven de gebruiker een gebied te grijpen naar de telefoon, ik denk dat ze nemen afstand van het scherm. Echter, de Razer is trots Dolby Atmos steun van de twee speakers aan de voorzijde en een 24-bit DAC via USB-C. De Razer Telefoon 2 audio dapperheid is iets dat nuttig kan zijn voor de situational awareness in games of het kijken naar Netflix.

De gaming-hardware bedrijf ook overgestapt naar Sony camera sensoren met optische beeldstabilisatie — 12 megapixels, een groothoek-en een andere reguliere — voor de Razer Telefoon 2, herpositionering op de achterkant en het toevoegen van een nieuwe, betere camera-app. Met de weinige foto ‘ s die ik nam, het lijkt alsof er sprake is van een verbetering in de helderheid en kleurweergave. Razer zegt ook het aanzienlijke verbeteringen aan het onderwerp in de foto-modus, maar ik heb nog niet de kans gehad om het te testen grondig.

Uiteindelijk, het lijkt alsof de Razer echt denkt dat de mensen die mobiele gaming serieus — met name in Azië — op zoek zijn voor het concurrerend voordeel dat een gaming-georiënteerde smartphone kan hen geven. Kijkend naar de concurrentie, de Razer Telefoon 2 is niet zo opzichtig als de Asus ROG Telefoon, ondanks het niet hebben van een modulaire functionaliteit. Het is het nabootsen van de dezelfde strategie die de Razer nam met het Mes 15 — subtiliteit over aandacht — terwijl zijn concurrenten blijven release laptops met een “gamer styling”; ze maken dezelfde fout als met gaming telefoons.

De Razer Telefoon 2 verkocht zal worden ontsloten voor $799 in de Verenigde Staten van Razer en zijn online partners; buitenland de telefoon ziet een paar vervoerder partners in China. Pre-orders beginnen vandaag, met het verzenden van data worden aangekondigd.