Het verbergen van de inkeping op de Google Pixel 3 XL

0
26

How to hide the notch in the Pixel 3 XL How to hide the notch in the Pixel 3 XL

Met de Pixel 3 XL, Google heeft vastgehouden aan de stereo-luidsprekers, terwijl het aanbieden van dubbele camera ‘ s. De componenten nodig hebt om ergens heen te gaan, en het eindresultaat is dat de Pixel 3 XL heeft een grote inkeping. Google biedt wel een manier om het te verbergen, maar dit vereist in te gaan op de developer opties.

Google Pixel 3 XL notch Google Pixel 3 XL notch Google Pixel 3 XL without notch Google Pixel 3 XL without notch

Het verbergen van de inkeping maakt gebruik van de Pixel-3 XL veel leuker. Als er iets, het voegt een aantal symmetrie van het apparaat als er grote panelen aan de onderkant. Hier is hoe je het kan verbergen dat de inkeping op de Pixel 3 XL.

Het verbergen van de inkeping op de Pixel 3 XL

 1. Open de Instellingen van uw app drawer of home-scherm.
 2. Blader omlaag naar de onderkant van de pagina.
 3. Tik Op Het Systeem.

  How to hide the notch on the Pixel 3 XL How to hide the notch on the Pixel 3 XL

 4. Tik op Over de telefoon.
 5. Scroll naar beneden naar de bodem.
 6. Tik op de Build-nummer veld zeven keer tot je een dialoogvenster dat zegt, “je bent nu een ontwikkelaar”

  How to hide the notch on the Pixel 3 XL How to hide the notch on the Pixel 3 XL

 7. Ga terug naar de pagina Instellingen en type inkeping in de zoekbalk aan de bovenkant.
 8. Ziet u één resultaat genoemd Display-uitsnede. Tik op de koppeling om naar de Developer opties menu.
 9. Selecteer Verbergen om te verbergen van de inkeping.

  How to hide the notch on the Pixel 3 XL How to hide the notch on the Pixel 3 XL

Dat is alles wat er is. De Pixel 3 XL heeft veel te bieden, met name als het gaat om de camera-kant van de dingen, en terwijl de inkeping een negatieve invloed op de algehele ervaring van het apparaat, althans er is een optie voor het verbergen van het weg.

Als een woord van voorzichtigheid, er is geen garantie dat alles perfect zal werken prima als je maximaal third-party apps uit de Play Store met de inkeping uitgeschakeld. Het hele punt van deze ontwikkelaar opties voor het beheren van de inkeping is om het makkelijker te maken voor ontwikkelaars om hun apps met een verscheidenheid van het scherm vormen, en kunnen dingen een beetje vreemd. Maar als dit de enige manier zou je ooit overwegen om een Pixel 3 XL, je weet nu hoe je het beheer van die inkeping dus u kunt gerust gebruik maken van de telefoon.