Magic Sprong is de scheepvaart in (de meeste van) de VS

0
20

Als Magic Sprong in het bezit van de eerste ontwikkelaars conferentie voor haar Magie Sprong Een mixed reality headset headset is begonnen met het verschepen over de aangrenzende Verenigde Staten, in plaats van in een set van geselecteerde markten. De Magische Sprong Een Schepper Editie kost $2,295, net zoals vroeger, maar er is nu een afbetalingsplan dat begint bij $96 per maand. Alle bestellingen worden verondersteld te komen binnen een termijn van 60 dagen.

De Magische Sprong Een Schepper Editie gingen op de verkoop in het begin van augustus, en terwijl Magische Sprong heeft aangeprezen als een volledig functioneel apparaat, het is in principe bedoeld voor mensen die willen zijn om apps, games of kunst voor gemengde realiteit. We waren ambivalent in de richting van de hardware, die vonden we te beperkt, en wij hebben opgemerkt dat Magische Sprong niet had laten zien uit een grote hoeveelheid materiaal die tentoongesteld zijn potentieel.

Het bedrijf developer conference de keynote geopenbaard heeft een aantal nieuwe projecten. Onder andere Spider-Man studio Insomniac Games is het bouwen van een ervaring die zal u laten groeien van een holografische schepsel op uw tafelblad, en Andy Serkis geplaagd een gemengde realiteit opname van de musical De Grijnzende Man, die is gebaseerd op de Victor Hugo roman De Man Die Lacht.

We hebben ook geleerd dat Magie Sprong gaat binnenkort van start verzendkosten recept lens voegt voor zijn headsets, aangekondigd bij de lancering. En het zal het toevoegen van ondersteuning voor dubbele controllers, vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2019. (Weg van de VR heeft wat meer detail over de road map.) Dit zal niet veel van een direct het verschil aan de overgrote meerderheid van de mensen, maar iets dat maakt de headset aantrekkelijker voor ontwikkelaars maakt het meer waarschijnlijk dat zien we iets interessant genoeg om te rechtvaardigen dat consumenten het kopen van het.