Pocket redesign sin mobile apps til at understrege, at lytte

0
24

Lomme, hvor du kan gemme artikler og videoer til dine enheder for at vise senere, er rullende ud en redesign i dag med en ny vægt på at lytte til de elementer, du kan gemme. De lytter funktion, der er drevet af en ny integration med Amazon ‘ s Polly af tekst-til-tale-tjeneste, der er beregnet til at slå din artikel kø i “en personlig podcast, som du kan lave på din egen,” CEO Nate Weiner siger. Det er ude i dag på iOS og Android.

Virksomheden, der ejes af Mozilla, som også annoncerer sin første Alexa dygtighed. Tilføje det til din Alexa-aktiveret enhed, og du vil være i stand til at få adgang til din Lomme artikler, hvor du har en smart højttaler.

Redesign repræsenterer den første større visuelle ændringer til Pocket siden 2012, hvor selskabet først rebranded fra dens oprindelige navn for at Læse Den Senere. Det sænker oplysninger tæthed af app ‘ en til fordel for mere blanke og lidt større etiketter. Jeg personligt godt lide den tungere version af Lommen, men det nye look er tilbøjelige til at strejke mange brugere som en mere afslappende sted at læse og se.

“Det’ s en dedikeret, stille sted til at læse, reflektere og lære nye ting,” siger Weiner. “Det er, hvad mennesker bruger det til. De gemmer ting, de er fascineret af, og til at blive bedre mennesker. Vi tager dette ansvar meget alvorligt for at fuldføre, at løkke,”

Lomme-brugere kan blive glubende læsere, og de kan ofte spare langt flere artikler til app ‘ en, end de nogensinde vil vinden op med at læse. Der fik virksomheden til at tage endnu et kig på dens tekst-til-tale-funktion, som først blev indført i 2012. Mens den har haft sine fans, robot stemme var lige ud af Radiohead er OK Computer.

Med det nye design, de lytter har nu ligner en moderne podcast app, komplet med knapper til at springe videre og kontrol for at justere hastigheden af optagelsen. Så snart en artikel færdig, den næste vil begynde at spille. Det understøtter endnu ikke offline lytning, men det kommer snart, siger Weiner. I mellemtiden, hvis du begynder at lytte til en artikel, før din metroen går under jorden, eller du på anden måde mister forbindelsen i en kort periode af tid, til den artikel, du lytter til, stadig bør spille den til ende, siger han.

Den nye lytter-funktionen, som omfatter både mandlige og kvindelige stemmer, gør fortælling til at lyde meget mere naturligt. I fremtiden, Lommen kan eksperimentere med at bruge menneskelige stemmer for at optage udvalgte artikler, siger Weiner.

Med Pocket ‘ s nye Alexa færdighed, der lytter nu kan strække sig ind i hjemmet. Sige, “Fortæller Lomme for at få min artikel,” og din Alexa enhed kan læse noget, du har gemt på din telefon eller tablet.

“Teksten er ikke væk,” siger Weiner. “Men efterhånden som vi bliver mere travle og mere travlt, og der er mere og mere indhold, en af de største ting, du hører, er,” jeg gemt alt for meget for Lomme.’ Vi håber at åbne op, og gratis at indhold, så du kan forbruge — det på måder, du ikke har været i stand til før.”