Xbox oktober Een update die vandaag beschikbaar zijn met de nieuwe avatars, Dolby Visie en Alexa ondersteuning

0
23

Microsoft brengt een aanzienlijke dashboard update voor de Xbox Een vandaag. De nieuwe oktober 2018 update voor de Xbox brengt Microsoft ‘ s nieuwe diverse avatars, Dolby Vision ondersteuning voor Netflix, en een Alexa vaardigheid om de controle van uw console met een Echo-apparaat. Na meer dan een jaar van testen, het nieuwe Xbox Live Avatars zal beginnen te verschijnen in het Xbox dashboard van vandaag.

De nieuwe avatars verschijnt op het profiel, activiteit feed berichten, vriend blokken op het home-scherm, en elders. Ze zijn volledig aan te passen zijn zo divers als mogelijk is, en er is zelfs een nieuwe avatar winkel voor de aanschaf van extra cosmetische items voor de avatars. Xbox gebruikers kunnen zelfs hun oude avatar als ze dat willen.

Nieuwe Xbox-Avatars

Microsoft ‘ s tweede grote toevoeging met deze software-update is een nieuwe Xbox vaardigheid voor Cortana en Alexa. De vaardigheid zal beschikbaar zijn in de VS vandaag de dag, waardoor de Xbox eigenaren om spraakopdrachten te gebruiken door middel van een Alexa-apparaat te draaien op hun console, het volume aanpassen, en zelfs launch games. U zult in staat zijn om te zeggen “Alexa, start Lot 2” en schakelt automatisch op de Xbox en het spel start.

Dit is de volgende stap in Microsoft en Amazon nauwe samenwerking op digitale assistenten, en een die volgt op die van de mogelijkheid om te verbinden met Cortana en Alexa samen. Amazon is ook het aanbieden van een gratis Echo-Stip aan iedereen die koopt een Xbox One S of Xbox One X in de komende dagen. De nieuwe functies zijn vergelijkbaar met Microsoft ‘ s bestaande Kinect-functionaliteit, maar ze openen de deur naar de miljoenen Xbox Één eigenaren die hebben gekocht van de console voordat Microsoft ontbundelde Kinect en gedood uit.

Alexa op de Xbox Een

Microsoft is ook het toevoegen van Dolby Visie op de Xbox Een vandaag. Het is beperkt tot de Netflix-app voor nu, maar Microsoft belooft meer Dolby Visie apps ondersteund zullen worden in de komende maanden. Microsoft consoles nu lid worden van de Apple TV, 4K en Google ‘ s Chromecast Ultra als het alleen streaming-apparaten die momenteel ondersteuning voor zowel Dolby Visie en Dolby Atmos.

De oktober Een Xbox dashboard update is per direct beschikbaar voor alle Xbox Één, Xbox One S, en Xbox One X consoles.