Garmin Instinkt er en robust smartwatch til udendørs aktiviteter

0
31

Garmin netop annonceret en ny GPS-ur, som kaldes Instinkt, der er bygget til udholdenhed, når den bæres under udendørs aktiviteter som løb eller mountainbike.

Instinkt er udstyret med et 3-akset kompas og barometrisk højdemåler, og flere globale navigations satellit systemer (GPS, GLONASS og Galileo). Støtte til flere navigationssystemer gør det muligt at spore en brugers placering, selv i mere fjerntliggende områder. Det bruger også Garmin ‘ s TracBack funktion, som indstiller “digitale brødkrummer”, som du rejser, og kan navigere dig tilbage til dit udgangspunkt.

Det Instinkt, der også kommer med puls-sensorer og skærme andre sundheds-markører som daglig aktivitet, kalorier brændt, søvn og stress (målt ved hjælp af heart rate variability). Der er også en række indbyggede sport-apps.

Det Instinkt, der koster $300 og kommer med en batterilevetid på op til 14 dage

Garmin siger Instinkt er bygget til militære standarder for termisk, stød og vand modstand (sidstnævnte er normeret til 100 meter). Det kommer med en fiber forstærket polymer tilfælde, silicium band, og et display, som selskabet siger, er “kemisk styrket” samt ridsefast. Den har en batterilevetid på op til 14 dage, når i smartwatch mode, op til 16 timer i GPS-mode, og op til 40 timer i UltraTrac tilstand, som periodisk slukker GPS for at spare på batteriet.

Uret har smart-forbindelse, og når parret med en kompatibel telefon, der kan modtage meddelelser, tekster, e-mails og meget mere. Det er også kompatibel med andre enheder fra Garmin ligesom selskabets VIRB kameraer, så du kan gøre ting som at styre en VIRB start-og stop-funktion lige fra Instinkt.

Garmin Instinkt ur fås i Grafit, Tundra, og Flammen Rød. Det er prissat til $299.99 og er allerede til rådighed fra nogle online fitness og udendørs leverandører.