Google+ lever vidare som ett företag samarbete verktyg i G Suite

0
18

Noll

Google+ är borta som en konsumtionsvara, men Google satsar på att det finns ett företag roll för det sociala nätverket som ett samarbetsverktyg.

På Google Cloud Nästa konferens i London, sade företaget att det kommer att rulla på Google+ för företag som använder G Svit. Verkligheten är att Google+ har migreras till G Svit. Google sa att det skulle stänga ner Google+ som konsument nätverk på måndag.

Dessutom: Varför ska jag missa Google+, den bästa av alla sociala nätverk

I ett blogginlägg att Google placerad på Google+ som ett samarbetsverktyg som kan arbeta över organisationsgränserna för att bryta ner silos. Nya Google+ kommer att innehålla mer admin kontroller för företag kretsar kring behörigheter, bilda grupper och på ombordstigning användare. Det finns också statistik att visa engagemang inom företagsgrupper såväl som kommande måtta funktioner.

googleplusforenterprises.png

Google Cloud lanserar Cloud Identitet som fristående tjänst | Google Cloud lägger dubbla regionen stöd för lagring syftar till analytiska arbetsbelastning

Med Google+ för företag planen, går bolaget in i en fullsatt marknaden som innehåller allt från Slak till Microsoft Lag till Arbetsplatsen genom Facebook. Frågan Google+ kommer att möta i företaget är samma som utmaning på konsumentmarknaden. Google+ behöver människor att använda det för att vara framgångsrik.

Google+ kommer att sträva efter att använda taggar som ett sätt att differentiera sig. De anställda kommer att kunna söka på #forskning #eller kundservice inom Google+.

I slutet av sitt blogginlägg, Google konstaterade att “vi är glada över att se hur företagen fortsätter att använda Google+ för att överskrida silos.” Bevisbördan kommer att finnas på Google för att bevisa värdet av Google+ för företag och deras anställda.

Utvalda berättelser

Här är hur Microsoft kan fixa sina Windows-10 update

Två Windows-10 uppdateringar per år är för många

Microsoft Surface Pro 6 alternativ som du kan köpa just nu

Digital omvandling i och med 2019: Lektioner lärt sig den hårda vägen

Relaterade Ämnen:

Samarbete

Digital Omvandling

Datacenter

CXO

Innovation

Förvaring

0