Google+ liv på, som en virksomhed samarbejde redskab i G Suite

0
17

Nul

Google+ er gået som en forbrugsvare, men Google satser på, at der er en virksomhed rolle for det sociale netværk som et samarbejdsværktøj.

På Google Cloud er Næste konference i London, sagde selskabet, at det vil rulle Google+ ud for virksomheder, der bruger G-Suite. Virkeligheden er, at Google+ er ved at blive overflyttet til G-Suite. Google sagde, at det ville lukke Google+ som en forbruger netværk på mandag.

Også: Hvorfor jeg vil gå glip af Google+, den bedste af alle sociale netværk

I et blog-indlæg, Google placeret Google+ som et collaboration værktøj, der kan arbejde på tværs af afdelinger til at nedbryde siloer. Den nye Google+ vil omfatte flere admin kontroller til virksomheder, der kredser omkring tilladelser, der danner grupper og på boarding brugere. Der er også målinger for at få vist engagement inden for grupper af foretagender, såvel som kommende moderation funktioner.

googleplusforenterprises.png

Google Cloud lancerer Cloud Identitet som standalone service | Google Cloud tilføjer dual-regionen støtte til opbevaring med henblik på analytisk arbejdsmængder

Med Google+ enterprise banen, virksomheden er på vej ind i en overfyldt marked, der omfatter alt fra Slap til Microsoft-team at Arbejdspladsen ved Facebook. Spørgsmålet Google+ vil stå over for i virksomheden er den samme som udfordring i forbrugernes marked. Google+ har brug for folk til at bruge det til at blive en succes.

Google+ har til formål at bruge tags som en måde at differentiere sig. Medarbejdere vil være i stand til at søge på #forskning eller #kunde-service inden for Google+.

I slutningen af sin blog-indlæg, Google bemærkede, at “vi er spændt på at se, hvordan virksomheder fortsætter med at bruge Google+ til at transcendere siloer.” Bevisbyrden vil være på Google for at bevise værdien af Google+ for virksomheder og deres medarbejdere.

Udvalgte historier

Her er, hvordan Microsoft kan lave sin Windows-10 update

To Windows-10 feature opdateringer om året er alt for mange

Microsoft Surface Pro 6 alternativer, du kan købe lige nu

Digital transformation i 2019: Erfaringer på den hårde måde

Relaterede Emner:

Samarbejde

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

0