Hier is hoe Microsoft kunt herstellen van de Windows-10 update problemen

0
38

Nul

Rampzalig is het beste woord om te beschrijven Microsoft de release van Windows-10 versie 1809. Een schrapping van gegevens bug gedwongen het bedrijf te nemen van de ongekende stap van het stoppen van de roll-out van de oktober 2018 voorzien van een update.

ZDNet ‘ s Ed Bott en Mary Jo Foley bieden een aantal voorstellen die kunnen bijdragen Microsoft een herhaling van de fouten die geplaagd versie 1809.

foley-special.jpg

Microsoft moet richten op Windows-10 fundamentals, niet alleen nieuwe functies

Mary Jo Foley: Windows als een dienst, zoals het vandaag bestaat, niet werkt. Microsoft is van plan om de vrijlating van twee updates voor Windows 10 jaarlijks Microsoft heeft gedaan sinds 2015, wordt niet gezien als een plus door vele klanten. Na het debacle rond de Ramen 10 oktober Update/1809, de perceptie dat Microsoft heeft de controle verloren van de Windows-10 update strategie is zelfs nog duidelijker…[Lees meer]

Twee Windows-10 functie-updates per jaar is te veel

Ed Bott: Het idee van het leveren van twee volledige Windows-10 upgrades elk jaar klinkt goed op papier. In de praktijk, het Windows-10-upgrade-cyclus is onnodig storend, vooral voor thuis gebruikers die niet beschikken over de technische vaardigheden om om te gaan met de updates van de…[Lees meer]

VERWANTE EN EERDERE BERICHTGEVING:

Meer Windows 10 oktober update ellende? HP gebruikers melden BSOD na dinsdag patch

Admins strijd met de nieuwste Windows-10 1809 patch op sommige HP-systemen.

Windows 10 1809 bungle: dat kunnen We niet missen vroeg probleem rapporten opnieuw, zegt Microsoft

Microsoft brengt wijzigingen aan in de Feedback Hub na niet te merken begin van de rapporten te markeren tot verlies van gegevens veroorzaakt door de Windows-10 oktober 2108 Update.

Windows 10 oktober 2018 Update: De vijf beste nieuwe functies voor het bedrijfsleven

Er is meer aan de nieuwste Windows-10 Update dan alleen donkere modus. Hier zijn vijf nieuwe functies die zijn ontworpen om uw productiviteit te verbeteren, die je misschien niet op het eerste gezicht opvallen.

Windows 10 oktober 2018 Update: Hoe om het te krijgen, hoe ze te vermijden

Microsoft zal binnenkort beginnen met het leveren van de officiële release van Windows-10 versie 1809, oktober 2018 Update. Als u niets doet, zal komen via Windows Update in de komende paar maanden. Hier is hoe u meer controle over het proces.

Alles wat je moet weten over Windows 10 Enterprise support (TechRepublic)

De Enterprise-versie van Windows 10 meer functies en een steun-model bedoeld om te passen enterprise-implementatie levenscyclus.

Verwante Onderwerpen:

Enterprise Software

Windows

Windows 10

Samenwerking

Cloud

Beoordelingen

0