Lækage viser en ny Nokia-branded telefonen vender tilbage til Verizon

0
19

Ifølge VentureBeat s Evan Blass, HMD Globale bringer sin mid-range Nokia-enheder tilbage til OS via et samarbejde med Verizon. Nokia mærke har set et betydeligt beløb af succes i hele Europa under sin nye ejer, og måske nok til at friste dem til at dyppe tæerne tilbage til OS mid-range Android market.

Blass sætte et tweet tidligt denne morgen, der indeholder en omtale af den nye HMD indbygget enhed, kalder det Nokia 2.1 V og gør det ud for at være en kopi af sidste års Nokia 2.1, men med støtte fra Verizon Wireless. Hvis det er tilfældet, vil det højst sandsynligt få en 5,5-tommer skærm, Qualcomm Snapdragon 425 og en 8MP kamera på bagsiden. Selv om de lækkede enhed ikke bevise, at et skår af Nokia-telefoner vil være på vej tilbage til OS, det gør det klart, at Verizon kunne være at afprøve forbrugernes interesse i telefoner.