Snowflake höjer $450 miljoner i en annan VC runda, värderas till $3,5 miljarder

0
15

Noll

Snöflinga, moln data warehouse leverantören, höjde $450 miljoner mer i venture-finansiering för att ta sin grand totalt upp till $923 miljoner euro.

Rundan leddes av Sequoia Capital med tidigare investerare deltar också. Bolaget har tagit in pengar två gånger, år 2018, och nu är värderas till $3,5 miljarder kronor.

Snowflake, som leds av före detta Microsoft-exec Bob Muglia, siktar på att dra som datalager och big data-projekt att flytta till molnet och att mer av en pay-as-you-go modell.

Företagets tjänsten har varit tillgänglig sedan mitten av 2015 och har nu mer än 1 000 kunder. Snowflake också nyligen gick de är allmänt tillgängliga på Microsoft Azure för att gå längs med Amazon Web Services.

Vad gäller finansieringen, Snowflake sa att det kommer att expandera sin multi-cloud strategi, öka sin försäljning team, investera i data warehouse-as-a-service företag och lansera nya insatser såsom Snöflinga Delning av Data och Data Sharehouse.

Tidigare:

Snowflake höjer $263.5 miljoner för cloud data warehouse conquestSnowflake och Databricks mål för dynamisk duoSnowflake cloud data warehouse kommer till Microsoft AzureSnowflake blir auto-äter från Amazon S3 med ” Snowpipe’Snowflake sprider sitt footprintSnowflake Design höjer $100 miljoner för att utöka cloud data warehouse footprintWill Snöflinga gnista ett moln data warehouse priskrig?

Relaterade Ämnen:

Cloud

Digital Omvandling

Robotteknik

Sakernas Internet

Innovation

Affärssystem

0