Wicked Audio Arq hands-on: Fuldt trådløse øretelefoner til halv pris af Apples AirPods

0
15

Nul

Der er ikke vandtæt rating på øretelefoner, men Wicked Audio erklærede den udvendige sved resistente og konstrueret til at modstå en aktiv livsstil. Jeg gik køre med dem en gang, og også havde dem i let regn, og de fungerer stadig fint, så disse betingelser kan være acceptabelt for deres brug. Jeg har ikke testet dem i et regnskyl, og de har ikke en officiel vandtæt rating, så husk at holde det i tankerne.

De øretelefoner er meget let, og jeg har været i stand til at bære dem i timer uden ubehag. Den Arq øretelefoner er normeret til tre timers musikafspilning, og personligt er jeg så bare en smule længere end, at i løbet af de seneste to uger.

De øretelefoner er forholdsvis generiske ser med en helt sort finish, en enkelt knap på hver, og en lille rød/blå LED lys. Stilken, der passer ind i øret, er vinklet, så de passer ind i mit øre godt og opholdt sig i under mit løb. Der er små, mellemstore og store silikone tips inkluderet med mellemlang dem montering mig godt. Mens de passer måske ikke være så sikker som nogle andre øretelefoner, den lette vægt hjælper dem til at blive på plads også.

De enkelt knap er en af de kompromiser, da knappen kun understøtter drift on/off, play/pause musik, og svar/hænge op opkald. Der er ingen lydstyrke, mute indstilling, eller endda en digital assistant-funktionen med disse enkelt knap på hver ørepropper.

En temmelig interessant aspekt af disse øretelefoner, som hver fungerer som en “master”, der kan stå alene uden de andre hovedtelefoner er tilsluttet. Således knapper udfører den samme funktion, og du kan kun bruge én ad gangen, hvis du ønsker en anden øre åbne for omgivende støj.

Et andet område på kompromis i forhold til usability. Når du fjerner Arq øretelefoner fra tilfældet, at de ikke tænder automatisk, og heller ikke slukke, når du sætter dem. De har heller ikke opkræve automatisk og kræver, at du slår opladningen tilfælde med knappen centreret mellem de to ørepropper åbninger i den pågældende sag, for at starte opladningen. Sagen vil slukke og stoppe opladning af øretelefoner når de er fuldt opladet selv.

Initial setup er også lidt interessant på grund af den “master” konstruktion. Du er nødt til først at synkronisere øretelefoner til hinanden og derefter parre dem med din smartphone eller smartwatch. Efter den indledende opsætning selv, efterfølgende vil have den øretelefoner forbundne til hinanden automatisk, og der er ingen specielle trin, der skal bruge dem sammen.

Når du bruger begge øretelefoner, den venstre earbud fungerer som kommunikator, og vil sandsynligvis dræne batteriet en smule hurtigere end den højre øresnegl. Når de er parret sammen trykke på den midterste knap for at lukke ned, vil resultere i både øretelefoner slukke.

Lyd kvaliteten var meget bedre end jeg havde forventet, og da jeg har en tendens til at lytte til klassisk rock mere end nogen anden genre, jeg kan lide min musik, lidt bas tunge. Ofte ser jeg svag bas i trådløse øretelefoner, men dette er ikke tilfældet med den Arq. Nu, de er ikke så klare og skarpe i den høje ende, så den samlede lyden er god, men ikke fremragende.

Volumen er godt, og på min Note 9 jeg kan faktisk ikke holde til Spotify på højeste lydstyrke eller mine ører bliver blæst ud. Volumen udfører en lidt anderledes på hver enkelt enhed.

Telefonopkald blev højt og tydeligt med mine testpersoner om, at jeg lød godt så godt på deres ende. Med både headset i ørerne, og opfordringen lød i den venstre earbud. For at få den ringe lyd i højre øresnegl, at du er nødt til at opsætte Arq til brug som et enkelt ørepropper og parre det med din telefon.

I forhold til tilslutningsmuligheder, jeg kun oplevet musik skære ud, når du placerer min telefon ned i min bukser lomme foran med min krop at blokere et direkte signal til øretelefoner. Min Garmin Fenix 5 Plus, Note 9, Sony Xperia XZ3, og Apple iPhone XS Antal alle har klaret sig godt med Arq øretelefoner.

Opladningen er interessant i, at det er omkring 5,5 inches lang. Den Arq lagerplads tager lidt over en tredjedel af den ene ende med en knap for at frigøre ørepropper opbevaring dække. Fire guld-pins i hvert rum oprette forbindelse til øretelefoner til at oplade dem. Resten af den lange sag er en 2,600 mAh batteri, der giver en rapporteret 60 timers batteritid til øretelefoner. Sagen er opkrævet via microUSB.

En USB-port er også fundet på enden af sagen, da det kan bruges til at oplade dine enheder i en knivspids. Mens dette design-tilgang, der ikke lad du nemt bære din Arq ørestykker i dine bukser lomme, det gør passe ind i en jakke, og som har nogle ekstra batterier til din smartphone kan være et salgsargument for nogle mennesker.

Alt i alt var jeg ganske imponeret over de Ugudelige Lyd Arq ægte trådløse øretelefoner. Lyd-kvalitet og mængde var langt bedre end jeg havde forventet, og for at være ærlig kan jeg ikke bruge knapperne på mine andre trådløse headsets til mere end det væsentlige, at den Arq giver. Til halv pris af den AirPods og andre trådløse headset, det er helt sikkert et produkt at overveje, da vi flytter til Bluetooth headsets.

Relaterede Emner:

Anmeldelser

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

0