Zoom introer Zoom Stemme, partnere med Dropbox og Atlassian

0
19

Nul

screen-shot-2018-10-10-at-10-20-18-pm.png

Cloud videokonferencer selskab Zoom annonceret en række nye produkter og funktioner, samt vigtige partnerskaber og integration med Dropbox og Atlassian. Det er også blevet afsløret, at både Dropbox og Atlassian har foretaget strategiske finansielle investeringer i Zoom som en del af integrationer.

Vigtigste udgivelser omfatter lanceringen af Zoom Stemme, en ny cloud-baseret telefon system, der Zoom håber vil øge sin konkurrenceevne blandt virksomheder i cloud kommunikations-branchen.

Platformen integrerer både indgående og udgående kald via det offentlige telefonnet (PSTN) og understøtter en række traditionelle telefoni funktioner som fastnettelefoner, voicemail, fax-maskiner, og overhead personsøgesystemer. For virksomheder, banen er, at Zoom Stemme kan erstatte eksisterende PBX systemer og konsolidere business kommunikation og samarbejde krav til et service.

Zoom har også udgivet Zoom-App Markedsplads og nye funktioner inden for Zoom Værelser, dens software-baseret konferencelokale produkt.

Dropbox og Atlassian partnerskaber er en del af en bevægelse for at styrke den vifte af applikationer, der er understøttet af og integreret i Zoom-platform.

I Dropbox partnerskab, er de virksomheder, der sigter mod at gøre det lettere for brugere og teams til at samarbejde eksternt og både virksomheder siges at bygge på differentierede produkt oplevelser på hinandens overflader. Mere specifikt, i Dropbox, har brugerne mulighed for at igangsætte eller deltage i en Zoom-Møde, mens du ser og arbejder på fælles indhold. I mellemtiden, i løbet af en Zoom-Møde, vil brugere være i stand til at dele indhold, såsom dokumenter, dias og billeder fra Dropbox og vise dem på skærmen.

Som for Atlassian, at den første fase af et nyt partnerskab, der indebærer udvikling af integrerede arbejdsgange mellem de to tjenester, primært med Jira Software og Jira Service Desk. Disse integrerede arbejdsgange, der vil være tilgængelig inden udgangen af 2018. Gå fremad, Zoom og Atlassian vil også være opbygning af integrationer i den bredere Atlassian-suite, herunder Trello og Confluence.

I øjeblikket, Zoom har mere end en million virksomheder på sin platform og hævder at være vært for mere end 42 milliarder årlige møde minutter. Dens videokonferencer konkurrenter kan nævnes tech titans som Microsoft, Cisco, og Google, mens masser af andre sultne konkurrenter er kappes om opmærksomheden i samarbejde plads.

Zoom siger det så 100% år-over-år vækst i omsætningen fra Foråret 2017 til Foråret 2018, med sin brugerbase voksende 135 procent i løbet af samme tid.

Relaterede Emner:

Smart Office

Produktivitet

Virksomhedens Software

CXO

0