Amazon lanceert Echo en Alexa in Mexico

0
67

Amazon heeft haar Alexa voice-assistent en een reeks van compatibele Echo-apparaten naar Mexico. De Echo, Echo-Stip, Echo Plus, Echo Plek, en Amazon Smart Plug zijn al beschikbaar voor pre-order nu en zal dit naar verwachting begin volgende week. Het bedrijf brengt ook Amazon Music Unlimited en Prime Muziek naar Mexico vandaag, precies op tijd voor mensen te vragen hun nieuwe Echo-apparaten om muziek te spelen.

Amazon lanceerde Alexa in Spanje vorige maand, maar het bedrijf zegt de voice-assistent is nu bijgewerkt om te werken met Mexicaanse spaans en maakt gebruik van lokale informatie. Amazon is de laatste grote bedrijf te komen in deze markt —Apple gestart met de verkoop van de HomePod in Spanje en Mexico de afgelopen maand, terwijl de Google Home en Home Mini werden uitgebracht in de twee landen terug in juni.

Gerelateerd

Amazon ‘ s nieuwe Echo-Stip heeft betere looks en een beter geluid, maar dezelfde prijs als voorheen

Amazon ‘ s nieuwe Echo speakers een beter geluid en betere looks