Facebook is het Portal video chat apparaten lanceren vandaag

0
60

Facebook home video chat apparaten, de Portal en Portal Plus, gaan op de verkoop vandaag, een maand nadat zij in eerste instantie werden aangekondigd.

De producten zijn bijna uitsluitend gericht op video-chatten. Terwijl ze ook weer foto ‘ s, muziek spelen en de ondersteuning van een klein aantal video netwerken, hun functie zeer beperkt bij het starten — je kunt niet eens bladeren Facebook op hen.

Je bent primair bedoeld is om ze te gebruiken om te chatten met mensen via Facebook Messenger en Facebook is gebouwd in sommige smart camera trucs om dat gemakkelijker. Beide apparaten hebben een enkele vaste camera aan de top, maar de camera zoomt in en volgen je overal, dus dat hoef je niet naar het bezit van een telefoon om uw gezicht terwijl u aan het chatten bent. Op die manier kan je verplaatsen in een kamer en betrokken blijven op een oproep.

Zullen mensen vertrouwen op Facebook?

Maar het verhaal van dit product is niet slechts wat het kan en niet kan doen — het is de vraag of mensen bereid zullen zijn om een Facebook-aangesloten microfoon en camera in hun huis. Facebook benadrukt de privacy functies ingebouwd hier (er is een uit-knop volledig schakelt de camera), maar dat kan niet genoeg worden om hen te troosten die al sceptisch over de onderneming die al te kampen met recente privacy schandalen.

Zowel de Portal en Portal Plus verzending vandaag. Ze zullen beschikbaar zijn van Facebook op de website, alsmede door middel van Best Buy en Amazon, die ook de apparaten in de winkels. De kleinere Portaal verkoopt voor $199, – en de grotere Portal Plus gaat voor $349. Bij de start, zult u in staat zijn om een $100 korting als je koopt twee tegelijk — die in zekere zin, want je zult waarschijnlijk willen een andere gebruiker te chatten.