Google kondigt nieuwe aanranding en seksuele intimidatie regels na massaal protest

0
56

Google kondigt nieuwe beleid rond seksuele intimidatie en diversiteit, na een wereldwijde employee protest van vorige week. Het nieuwe beleid weerspiegelt de eisen van de demonstranten, die een ontmoeting met Google leiderschap eerder deze week. “We erkennen dat We niet altijd gekregen alles recht in het verleden en we zijn oprecht sorry voor dat. Het is duidelijk dat we het nodig om enkele wijzigingen,” schreef CEO Sundar Pichai in een e-mail aan de werknemers, die hij openbaar heeft gemaakt vandaag.

Pichai schreef dat Google “zal zorgen voor meer transparantie over hoe wij omgaan met problemen. We geven een betere steun en zorg aan de mensen die hen opvoeden. En we verdubbelen onze inzet voor een vertegenwoordiger, eerlijke en respectvolle werkomgeving.” Hij is opgenomen een overzicht van het nieuwe beleid; Google bracht ook een bestand met meer details over het beleid.

Kreeg je een tip voor ons? Gebruik SecureDrop of Signaal om veilig verzenden van berichten en bestanden naar De Berm, zonder dat uw identiteit bekend wordt.

Een van Google ‘ s belangrijkste wijzigingen is het maken van arbitrage optioneel voor individuele seksuele intimidatie en seksueel misbruik vorderingen, zodat werknemers kunnen nemen wangedrag vorderingen bij de rechter in plaats van particulier afwikkeling van hen. Pichai ook belooft om te zorgen voor “meer mogelijkheden” in interne rapporten over pesterijen op Google, het aanbieden van informatie over hoeveel gevallen onderbouwd zijn, als de “trends”, disciplinaire maatregelen genomen, en specifieke informatie over wat voor soort gedrag “wij doen en niet de beëindiging van de werknemers voor.” Google update en uitbreiding van de verplichte seksuele intimidatie training, en het zal beginnen met het docking-de evaluatie van de prestaties scores van werknemers die niet de opleiding te voltooien.

Pichai belooft ook om het verbeteren van het systeem voor het melden van seksuele intimidatie en aanranding. Het zal u een speciale rapportage-site met live support, bieden begeleiding aan personen die aangifte doen van agressie of intimidatie, en toestaan dat de werknemers van Google om een andere persoon om hen te ondersteunen wanneer ze samenkomen om te praten over hun klachten. Deze wijzigingen zullen worden uitgevoerd tussen nu en het eerste kwartaal van 2019.

Sundar Pichai November Seksuele Intimidatie en Aanranding Veranderingen in het Beleid door Adi Robertson op Scribd

Sommige van deze veranderingen, zoals optionele arbitrage en een ondersteuning van de persoon op de vergaderingen, lijken de specifieke reacties van organisatoren’ eisen. Anderen niet rechtstreeks overeen met de eisen, maar ze zijn pogingen tot het bereiken van de dezelfde algemene doelen. De “mate van gedetailleerdheid,” bijvoorbeeld, zou kunnen-adres aanvragen voor een openbaar transparantie rapport — hoewel het lijkt alsof een veel kleinere inzet.

Google alleen gezinspeeld op een aantal van de andere eisen. De organisatoren, bijvoorbeeld, vroeg Google te verheffen voor de rol van de chief diversiteit officer en de release van interne rapporten over de betaling of prestatie kloof tussen rassen, etnische afkomst en geslacht. Pichai bood een meer algemene belofte van “commitment” naar diversiteit, gelijkheid en inclusie van praktijken die gericht zijn op het verbeteren van de representatie — door middel van het inhuren van, doorstroom en retentie— en het creëren van een inclusieve cultuur voor iedereen.” Er is geen vermelding van een aantal van de grootste vraagt, zoals het ophangen van een werknemer, vertegenwoordiger in de raad van bestuur.

Hoewel dit niet een van de aanvragen, Google zegt dat “het gaat vooruit, alle leiders in het bedrijf … zal worden verwacht om teams te creëren, evenementen, offsites en omgevingen waarin overmatig alcoholgebruik wordt sterk afgeraden, omdat ze zegt dat in ongeveer 20 procent van de seksuele intimidatie van de klachten, de dader had gedronken.

Google walkout organisatoren niet meteen een antwoord op een verzoek om commentaar met betrekking tot het bijgewerkte beleid.

De walkouts werden gevraagd door een explosieve New York Times dat vermeende Google had een oogje dicht te aanranding en seksuele intimidatie tussen leidinggevenden en die had aangeboden het enorme bedrag van $90 miljoen ontslagvergoeding pakket voor Android-mede-oprichter Andy Rubin, nadat hij ontslag genomen over geloofwaardige beschuldigingen van seksueel misbruik.

Update 12:45 ET: Toegevoegd meer details van het beleid van Google document.