Industrial Light & Magic opent de TV-divisie net op tijd voor Disney ‘ s nieuwe Star Wars-show

0
78

Industrial Light & Magic, het bedrijf dat uitgevonden moderne cinematografische visuele effecten met haar werk op de originele Star Wars trilogie, is het omarmen van de televisie met een nieuwe divisie is het benoemen van ILM-TV. Volgens een persbericht van de nieuwe groep de focus zal liggen op episodische en streaming televisie-serie en het heeft al twee projecten gepland: het tweede seizoen van Syfy ‘s Krypton, en Jon Favreau’ s aankomende live-action Star Wars serie is De Mandalorian.

“We zien een reële convergentie in onze creatieve benadering die gebruikt wordt in films en in onze meeslepende entertainment divisie ILMxLAB,” ILM hoofd Rob Bredow zei in een persbericht, “en nu zijn we trots om te kunnen bieden om deze ILM innovaties op een manier die geschikt is voor streaming en televisie werken aan advertenties rond de wereld.”

De televisie arm van ILM zal worden gevestigd in de nieuwe studio in Londen, met een bijzondere focus op de gecomprimeerde productie planning en doorlooptijden die nodig zijn bij de televisie. Industrial Light & Magic is niet geheel nieuw in de TV: het bedrijf kreeg awards voor zijn werk op De Young Indiana Jones Chronicles terug in de jaren 1990, waar het gebruikt digitale effecten technieken die nu gemeengoed geworden in films en groter-gebudgetteerde tv-producties.

Het nieuws toont alleen maar aan hoe groot een deel van de entertainment landschap televisie is geworden. Speelfilm werk kan worden ILM ‘ s brood en boter, maar met televisie toont steeds meer complexe en dure, bewegen in die ruimte zal de vennootschap toelaten om toe te voegen een extra inkomstenstroom op zijn bedrijf. Het is ook perfect getimed voor de in afwachting van de komst van Disney ‘ s televisie streaming service. Een van de belangrijkste onderscheidende aspecten van de service die gebruikt gaat worden originele tv-programma ‘s gebaseerd op de Star Wars, Marvel, en de rest van Disney’ s intellectuele eigenschappen. ILM TV kunt Disney om de visuele effecten van de behoeften van dat soort programma ‘ s gebruik van dezelfde activa en technieken voor het pionierswerk in de film — zonder ooit stepping buiten de vouw van het bedrijf.