iPhone XR er Haptisk Touch vil snart få et annet 3D-Touch-funksjon

0
80

En av forskjellene mellom iPhone XS og XR er det sistnevnte er mangel på støtte for 3D-Touch, funksjon som gjør at du trykker litt hardere på telefonens skjermbilde for å få tilgang til enkelte snarveier eller “peek” på lenker. Men med iOS 12.1.1, 9to5Mac rapporterer at Haptisk Touch tilbyr en av de 3D-Touch-funksjoner — utvidelse av varsler på iPhone-XR-eiere.

Haptisk Touch var en funksjon som ble introdusert med iPhone XR at du kan få noe av den samme funksjonaliteten som 3D-Touch-uten å måtte ha spesiell maskinvare. For nå, det er i stor grad begrenset til å starte kameraet eller lommelykt på den låste skjermen, eller justere Control Center-innstillinger. For å få tilgang til det, et langt trykk på mobilskjermen, og en bit av haptisk tilbakemelding vil bekrefte dine valg. Det tar litt lengre enn et hardt trykk, men dens eksistens synes å understreke hvor ubrukelig 3D-Touch har blitt. Apple har tidligere fortalt Nippet at det planlagt å utvide Haptisk Touch evner, og å la brukerne utvide varsler i iOS 12.1.1 er det første eksemplet på dette.

Ikke mer å sveipe til venstre og trykke “Vis”

Det er litt merkelig siden, som 9to5Mac notater, denne samme trykk lenge funksjonalitet er allerede tilgjengelig på ipad, uten at noen av dem har Haptisk Touch-teknologien som ble introdusert med iPhone XR. Dessverre, du fortsatt vil ikke være i stand til å bruke snarvei på eldre iPhones, de vil fortsatt ha til å stole på å dra varsler til venstre og klikke “Vis.”

iOS 12.1.1 er i beta testing nå, og en eksakt utgivelsesdato er ennå ikke bekreftet.