Microsoft er der aktiveringsserveren spørgsmål lige nu

0
48

af Martin Brinkmann November 08, 2018 i Windows – Sidste Opdatering: November 08, 2018 – 6 kommentarer

Rapporterne kommer fra hele Internettet, at Windows-10 licenser få tilbagekaldt på nogle systemer, som i øjeblikket, og at aktivering ikke er tilgængelige enten på tidspunktet for skrivning.

De mest almindelige spørgsmål, som brugere og administratorer oplever lige nu er, at aktivering status af Windows-10 Pc ‘ er er ændret fra aktiveret ikke aktiveret. Nogle brugere har rapporteret, at Windows 10 Pro-produktnøgler var pludselig ikke genkendte længere. Windows identificeret en Windows-10 Hjem digital licens i stedet på disse systemer.

windows activation issue

Anmeldelsen lyder:

Vi fandt en Windows-10 Hjem digital licens til denne enhed, der kører Windows 10 Pro. For at aktivere brug af denne digitale licens, er du nødt til at installere Windows-10 Hjem.

Beskeden indeholder links for at lære mere om Aktivering af Windows, skal du åbne Microsoft-Butik for at købe en ægte kopi af Windows, eller til at lancere “hardware forandring” – processen.

Forsøg at aktivere operativsystemet igen svigte på det tidspunkt. Geninstallation eller installation af backup ikke løse problemet.

Administratorer, der kontrollér hændelsesloggen vil finde Endnu ID 8198 lister:

EventID 8198:
Licens Aktivering (slui.exe) mislykkedes med følgende fejlkode: hr=0xC004C003

Microsoft Support offentliggjort en erklæring på Svar fra Microsoft, der bekræfter problemet.

Microsoft har netop frigivet en ny udgave meddelelse om aktuelle aktivering problem relateret til Pro-udgaven for nyligt. Dette sker i Japan, Korea, usa og mange andre lande.Jeg er meget ked af at informere dig om, at der er et midlertidigt problem med Microsoft aktivering serveren i øjeblikket, og nogle kunder kan opleve dette problem, hvor Windows er vist som ikke aktiveret.

Vores teknikere arbejder på højtryk for at løse problemet, og det forventes at blive rettet inden for en til to hverdage

Microsoft er opmærksom på problemet og arbejder på en rettelse til at rette op på det. Virksomheden råder brugere til at ignorere aktivering af beskeder for tiden. Det er ikke nødvendigt at gøre noget på brugerens side, så spørgsmålet er server side kun.

Microsoft har oplyst, at den vil opdatere den officielle tråd på Microsoft Answers-forummet, når problemet er løst. Windows 10 Pc ‘ er skal ændre status til aktiveret igen, når problemet er løst, og meddelelse om, at licensen til Windows-10 Hjem, mens Windows 10 Pro er installeret, bør gå væk samt når problemet er løst. (via Windows Nyeste og Født)