Microsoft is met Activering problemen met de Server nu

0
91

door Martin Brinkmann op November 08, 2018 in Windows – Laatste Update: November 08, 2018 – 1 reactie

Rapporten komen uit alle hoeken van het Internet dat Windows 10 licenties ingetrokken op sommige systemen die momenteel worden en dat de activering is niet beschikbaar op het moment van schrijven.

Het meest voorkomende probleem dat gebruikers en beheerders die ervaring nu is dat de status van de activering van Windows 10 Stuks is veranderd geactiveerd niet geactiveerd. Sommige gebruikers gemeld dat Windows-10 Pro product sleutels waren plotseling veranderd in Windows-10 Home licenties.

windows activation issue

De melding luidt:

We vonden een Windows-10 Home digitale licentie heeft voor dit apparaat met Windows 10 Pro. Te activeren met behulp van deze digitale licentie, moet u de installatie van Windows 10 Thuis.

Het bericht bevat links naar meer informatie over het Activeren van Windows, opent u de Microsoft Store voor de aankoop van een origineel exemplaar van Windows, of de lancering van de “hardware wijzigen” proces.

Pogingen om het besturingssysteem te activeren weer niet op de tijd. Opnieuw installeren of de installatie van back-ups niet het probleem oplossen.

Beheerders die check de Event log zal vinden, Zelfs ID 8198 aanbiedingen:

Gebeurtenis-id 8198:
Activering van licentie (slui.exe) is mislukt met de volgende fout code: hr=0xC004C003

Microsoft Support een verklaring gepubliceerd op Antwoorden van Microsoft dat bevestigt het probleem.

Microsoft heeft zojuist een nieuwe uitgave aankondiging over de huidige activering probleem in verband met Pro edition onlangs. Dit gebeurt in Japan, Korea, amerika en vele andere landen.Ik ben erg jammer om u te informeren dat er een tijdelijk probleem met Microsoft is de activatie-server op het moment en sommige klanten zouden dit probleem treedt op wanneer Windows wordt weergegeven als niet geactiveerd.

Onze ingenieurs werken onvermoeibaar aan het oplossen van dit probleem en de verwachting is dat gecorrigeerd worden binnen één tot twee werkdagen

Microsoft is zich bewust van het probleem en werken aan een oplossing om dit te corrigeren. Het bedrijf adviseert gebruikers om te negeren activering berichten voor het moment. Het is niet nodig om iets te doen aan de gebruikerszijde als het probleem is de server zijde.

Microsoft heeft verklaard dat het bijwerken van de officiële thread op het Microsoft Answers forum als het probleem is opgelost. Windows 10 Pc ‘ s moeten het wijzigen van de status weer geactiveerd zodra het probleem is opgelost en de melding dat de licentie voor Windows-10 Huis, terwijl Windows-10 Pro is geïnstalleerd, moet gaan rijden zodra het probleem is opgelost. (via Windows Nieuwste en Geboren)