Pacific Rim en Altered Carbon anime shows komen tot Netflix

0
65

Netflix zal vrijkomen van een leien van nieuwe anime serie, met inbegrip van degenen die gebaseerd zijn op de Pacific Rim en Altered Carbon.

Deadline meldt dat in aanvulling op de Pacific Rim en Altered Carbon shows, de slate zal zijn Cagaster van een Insect Kooi, een serie van Gonzo dat is gevestigd in een post-apocalyptische wereld, waar een ziekte is veranderd mensen in reusachtige insecten; Yasuke, die gaat over een voormalig strijder die belast is met de bescherming van een kind belaagd door donkere krachten; en Trese, die is gebaseerd op een Filippijnse grafische roman over een vrouw gaan tegen de elementen van een bovennatuurlijke in de criminele onderwereld. Het nieuws komt slechts een dag nadat Netflix gebleken dat het ontwikkelen van een uitgebreid aanbod aan familie-georiënteerde geanimeerde shows van de makers van Moana, Inside Out, en Finding Dory. Debuut data voor de voorstellingen zijn nog niet ingesteld.

We hebben er bekend is over een mogelijk Pacific Rim anime voor een tijdje nu, en het is logisch dat willen we uiteindelijk een, gegeven de franchise naar de wortels in de mecha anime. Kort na de eerste film bioscopen te zien, regisseur Guillermo del Toro sprak over het ontwikkelen van een geanimeerde show is gebaseerd op de wereld. (De franchise heeft een tweede live-action aflevering van vorig jaar.) Deze show zal een deel van de tiener en zijn jongere zus, die piloot een verlaten Jaeger als ze proberen om hun ouders. Kyle Craig (Thor: Ragnarok) en Greg Johnson (X-Men: Evolution) worden de series showrunners.

Geen release datum is vastgesteld voor elk van de lei van de projecten

Del Toro heeft ook nauw samengewerkt met Netflix op de DreamWorks animatie serie Trollhunters, die in première in 2016 en verpakt zijn derde en laatste seizoen in Mei. Begraven in deze week eerder animatie aankondiging was het nieuws dat de directeur zou ook zijn geanimeerde film debuut met Pinocchio in 2021. Eerder dit jaar, word brak hij zal ook werken aan een horror anthology-serie voor de streaming service.

Netflix lijkt te zijn enthousiast over de uitbreiding van de wereld van Richard K. Morgan Veranderd Koolstof, het eerste seizoen kwam eerder dit jaar. Deadline geen indicatie van wat deze serie zal gaan over, anders dan dat het “verkennen van nieuwe elementen van het verhaal mythologie.” Het eerste seizoen is ingesteld op Aarde, maar het bleek en gezinspeeld op tal van andere verhalen op de loer in de achtergrond. Netflix heeft aangekondigd in juli dat het nieuwe live-action serie voor een acht-aflevering van het tweede seizoen van de met een nieuwe hoofdrolspeler, Anthony Mackie, die zal vermoedelijk volg de volgende boek in de serie, Gebroken Engelen. Een geanimeerde show kan gemakkelijk helpen vlees uit de wereld en blijven fans kijken.

Netflix nieuwe lei draagt bij aan de groeiende bibliotheek van geanimeerde inhoud. Vorig jaar aangekondigd dat het besteden van $8 miljard te brengen in de bibliotheek van maximaal 50 procent van de oorspronkelijke inhoud — een aantal van die meegeleverd 30 nieuwe geanimeerde shows in 2018. Meer inhoud met animaties kunnen helpen om in de jongere kijkers als het concurreert met de wil van Amazon en Crunchyroll.