Samsung komt met zijn opvouwbare display op SDC 2018

0
79
Infinity Flex Display Infinity Flex Display

Samsung opvouwbare display is een stap dichter bij de commerciële realiteit als de koreaanse reus onthulde een prototype van een apparaat sportieve haar uitklapbare display.

Genaamd Infinity Flex Display, de details zijn schaars op dit moment, maar Samsung heeft bevestigd dat het scherm kan worden omgezet in een 7.3-inch scherm wanneer deze volledig geopend en de ondersteuning van Multi-actieve venster dat zal gebruikers in staat stellen om drie apps tegelijk.

Sinds de aankondiging van vandaag is gewoon te laten maken met de tech-dat was in ontwikkeling, Samsung, begrijpelijkerwijs, niet onthullen het ontwerp van de telefoon, maar de raad heeft het bevestigen van de telefoon in het ene geval om echt goed zoeken.

Samsung probeert te hof ontwikkelaars als het nieuwe scherm heeft zijn eigen uitdagingen en ontwikkelaars klaar voor het nieuwe display tech, zal vrijgeven een emulator en andere instrumenten, zodat de devs zijn klaar met hun apps wanneer een apparaat met Infinity Flex Display op de markt komt.

Google kondigde ook ondersteuning voor foldables om app continuïteit en worden gebakken in Android zelf in de toekomstige versies van Android.