Samsung zal grot in om de display notch trend — misschien zelfs met de Galaxy S10

0
68

Galaxy Note 9 and OnePlus 6 Galaxy Note 9 and OnePlus 6

Display inkepingen zijn zeker “een ding” in de moderne smartphones, in het bijzonder aan de hoge kant. Als u op zoek bent om te kopen een nieuwe telefoon, het gaat waarschijnlijk om een soort van scherm notch — groot, klein, breed, smal, gebogen of rechthoekige … het zal er worden. Dat is, tenzij je koopt een Samsung telefoon; het bedrijf is betrouwbaar anti-notch, vasthouden aan de deugden van de gebogen “infinity display” als de rest van de industrie duwde de bezels aan hun grenzen en nam de inkeping als een compromis.

Samsung reclame leunt zwaar op het feit dat de displays zijn gebogen, meeslepende en beslist notch-gratis. En het werkt. Ik heb gehoord van talloze Samsung fans die zitten met het merk puur omdat de telefoons niet hebben een inkeping (ja, de mensen van de zorg over zo veel). Nu, het lijkt erop dat dat gaat veranderen.

We zijn allemaal hyped over opvouwbare telefoons, maar Samsung heeft zojuist aangekondigd dat er drie nieuwe ‘Oneindigheid’ branded geeft met uitsparingen.

Samsung SDC 2018 keynote was gevuld met hype voor opvouwbare displays, zoals we kregen te zien van een prototype van de komende opvouwbare telefoon, de Galaxy X (of wat het ook zal worden, heet het officieel). Gek genoeg is de opvouwbare telefoon niet over een inkeping, zoals het lijkt te hebben aanzienlijke panelen is om al de nodige sensoren, maar naast de aankondiging van de “Infinity Flex” display-technologie van Samsung, andere nieuwe standaard uitziende geeft om te pronken: Infinity-U, Oneindig-V, Oneindig-O en Nieuwe Infinity. De eerste drie van die sport een display inkeping of uitsnede, hetzij in een standaard stijl (in het geval van de V en de U) of in een hole-punch stijl cirkel (O) met de display stroomt rond.

Samsung's new Infinity Displays with notches Samsung's new Infinity Displays with notches

Ogenschijnlijk is deze nieuwe ontwerpen zijn te koop voor de telefoon fabrikanten van alle soorten te gebruiken, net als de nieuwe Infinity Flex display en tientallen verschillende iteraties van grote OLED-display-tech van het bedrijf tot op dit punt. Maar het is ook een beetje een kijkje in wat Samsung ‘ s te ontwikkelen voor gebruik met de eigen telefoon van de toekomst. Samsung display divisie is het maken van panelen met uitsparingen voor de jaren nu, maar niet noodzakelijkerwijs geadverteerd voor het publiek. Met de drie nieuwe modellen die weergeven uitsparingen, gemerkt met “Infinity Display” net als de huidige Galaxy S9 en Galaxy Note 9, het is een sterk teken dat Samsung zal grot in de trend van de lancering van een telefoon met een inkeping zeer snel.

Na onophoudelijk spottende telefoons met beeldscherm inkepingen, Samsung heeft zojuist aangekondigd een nieuwe ‘Oneindigheid’ geeft met inkepingen.

Dat is slecht nieuws voor alle Samsung-fans die zijn gehouden op de telefoons van het bedrijf, juist omdat ze niet vallen om de druk van de markt en maken gebruik van een inkeping. Maar de realiteit is dat dit is waar smartphones zijn in het hoofd, althans op de korte termijn, tot het ondersteunen van technologie om dingen te verbergen als camera ‘ s en sensoren volledig achter de scherm — of elders op de zijkant van de telefoon — aan het niveau van het niet hebben van opmerkelijke compromissen. Samsung, die miljoenen van deze displays aan andere bedrijven al, weet de trend en is zeker de ontwikkeling van zijn eigen telefoons met de nieuwe beeldschermen.

De enige mogelijke bewegingsruimte hier, die houden notch haters’ hoop levend, is die vierde scherm weergegeven uit bij SDC in de afbeelding hierboven: de “Nieuwe Infinity” – display. Dat is de volgende generatie van de Samsung ‘ s huidige vlaggenschip, de display, en het niet hebben van een inkeping. Dat nieuwe display vermoedelijk sticks met de strak gebogen zijkanten en paren met nog kleinere panelen helemaal rond, dat is echt de best mogelijke situatie — zelfs als je neutraal op de hele notch ding, je zou toch liever niet hebben als je de keuze had. Deze nieuwe, U, V en O displays zijn zeker voor de verkoop aan derden, maar kunnen ook hun weg naar alleen Samsung ‘ s mid-range line-up, zoals de Galaxy-serie, terwijl de Galaxy S10 en Noot 10 van de toelichting aan de stok met de Nieuwe Infinity wordt weergegeven als een punt van differentiatie van de inkeping beladen menigte.

Samsung advertisement Samsung advertisement

En dat zou zeker behoove van Samsung, die is voortdurend bespot andere bedrijven voor scheepvaart telefoons met beeldscherm inkepingen. Er is een aantal high-profile advertentie campagnes wijzen op de nadelen van het display inkepingen (met name over de Apple telefoons en hoe veel beter de Galaxy lijn van telefoons is omdat het een volledige edge-to-edge “Infinity” – display. Om terug te gaan op die maar een jaar later zou zeker kijken hypocriet, vooral als het om dit te doen in de hoogste-end apparaten, en vervreemden van een vocaal (zij het waarschijnlijk niet grote) groep van fans die stonden door Samsung ‘ s beslissing om het overslaan van de inkeping.

Maar dat is nog speculatie op dit punt, en het is de moeite waard wedden dat minstens een Samsung telefoon zal worden gelanceerd in 2019 met een inkeping. De vraag is of Samsung op kan brengen zelf te doen in het vlaggenschip, de Galaxy S10, het gezicht van het bedrijf voor tientallen miljoenen mensen, of als het luisteren naar zijn eigen reclame en houden van de verkoop van de Galaxy S-telefoons zonder een display notch.