Square Enix annuleert Final Fantasy XV afleveringen als directeur afgesloten bedrijf

0
64

Vandaag, Square Enix gehost via de livestream die was aangekondigd als een “Speciaal Programma” met spannend nieuws over het aankomende Final Fantasy XV inhoud. Maar in een ongelooflijke plot twist waardig van de serie zelf, het nieuws bleek te zijn onvoorstelbaar verschrikkelijk: bijna alle van de DLC is geannuleerd, en game director Hajime Tabata heeft de vennootschap verlieten in totaal.

Square Enix van plan was te gaan met de nooit eindigende stroom van Final Fantasy XV inhoud van alle door 2019 met vier DLC-episodes in het midden op de tekens Ardyn, Aranea, Lunafreya, en Noctis. In plaats daarvan worden alleen de Ardyn aflevering zal worden uitgebracht en de andere drie in de steek gelaten. Er zal een samenwerking evenement met Final Fantasy XIV, volgende maand, en de Kameraden multiplayer modus zal ook worden gesponnen in een stand-alone game voor de PS4 en Xbox.

Gerelateerd

Final Fantasy XV veranderde de serie voor eeuwig, en het is nog niet klaar

Tabata ‘ s vertrek is vooral verrassend, omdat hij onlangs is ingesteld en nam de controle van een nieuwe studio binnen Square Enix, Lichtgevende Producties. Final Fantasy XV ging door een beroemde moeilijke en langdurige ontwikkeling, en Tabata is grotendeels gecrediteerd met het draaien van het project rond na de overname van de regie-rol van Tetsuya Nomura in 2014. Het spel was een kritisch en commercieel succes en wordt nog steeds bijgewerkt met nieuwe functies, inhoud en versies.

“Wat betreft mijn volgende inspanningen en in de nabije toekomst, ik heb een project dat ik echt wil om te stollen als mijn volgende uitdaging na FFXV,” Tabata zei op de stream. “Om die reden heb ik besloten om te stoppen met mijn huidige positie en de start van mijn eigen bedrijf in volgorde om mijn doel te bereiken. Als de productie van Aflevering Ardyn blijft en Lichtgevende Productions werkt aan nieuwe projecten, voelde ik dat het tijd was voor mij om de fakkel door aan de volgende generatie, de groep van getalenteerde en betrouwbare collega ‘ s en geloven dat ze iets moois maken.”