YouTube komt op de Nintendo Schakelen vandaag

0
60

YouTube is de lancering van de Nintendo Schakelen vandaag. Het wordt het tweede grote video-app uitgebracht op de console sinds de Schakelaar hit planken in Maart 2017. (Hulu leidde in November vorig jaar.) YouTube kan gratis worden gedownload in de Nintendo eShop.

De app is precies wat je zou verwachten, en biedt toegang tot het platform in de eindeloze selectie van video ‘ s. En YouTube wijst er ook op dat de Switch-versie ondersteunt volledig 360 video ‘ s. U kunt de controle van YouTube met de Schakelaar links van de joystick en de belangrijkste knoppen. En het touchscreen gedeeltelijk werkt in de modus handheld, waardoor het zoeken naar video ‘ s en het aanboren van hen een stuk makkelijker. Ik zeg gedeeltelijk, omdat je niet kunt veeg omhoog en omlaag om te navigeren in de app, dat is jammer. Hulu heeft nog steeds geen touchscreen ondersteuning helemaal.

Vreemd genoeg, het recht JoyCon joystick kan worden gebruikt om te navigeren in de app; het werkt alleen voor panning rond 360-graden video ‘ s. YouTube vertelt me dat het zal doorgaan met het evalueren van de beste manieren van het gebruik van Nintendo ‘ s hardware.


YouTube

Switch eigenaren kunnen aanmelden bij YouTube met hun Google-account om hun abonnementen, aanbevelingen en persoonlijke video-bibliotheek. Je hebt ook de optie voor het streamen van uw Films Overal bibliotheek; die titels worden weergegeven bij aankopen op YouTube, niet dat van de Schakelaar display is ideaal voor lange films bekijken in draagbare mode. Maar het is een geweldige bonus om te hebben wanneer de console geplaatst is.

Met Hulu en nu YouTube goed voor, de voor de hand liggende vraag is… waar is Netflix? Amazon Prime Video? In het algemeen, de lijst van niet-game content op de Schakelaar is zeer dun. Je hebt de twee gratis video apps, Korg ‘ s $48 “music production” app (meer een leuk speeltje dan creatie tool), en dat is het zowat. Hopelijk de komst van een tweede grote speler zal het opvoeren van de waarschijnlijkheid van andere bedrijven om hun populaire diensten in te Schakelen.