Amazon gør Alexa for PC-app ‘ en er tilgængelig til Windows 10

0
48

Nul

Amazon ‘s Alexa for PC-app’ en er tilgængelig til download fra Microsoft Store som i dag, November 8. Den nye app tilføjer Alexa støtte på kompatible Windows-10 enheder.

alexawin10app.jpg
Kredit: Amazon

Ingen ekstra hardware er nødvendig for at bruge Alexa for PC-app ‘en, og det bruger Pc’ indbyggede mikrofoner og højttalere, der giver brugerne mulighed for at bruge Alexa varme ord til at udføre opgaver. På ikke-kompatible Windows-Pc ‘er, brugere er nødt til manuel interagere med app’ en til at kommunikere med Alexa.

Den PC-app ‘ en giver brugerne mulighed for at gøre mange af de samme ting, de kan gøre med andre Alexa-kompatible enheder, såsom kontrol smart-home-enheder, stille spørgsmål, spille musik, læse nyheder, indstille timere og alarmer og administrer kalendere. App ‘ en virker med de titusinder af Alexa færdigheder, som udviklere har bygget.

Amazon embedsmænd sagde, at i begyndelsen af næste år, vil selskabet tilføje flere funktioner til kunderne mulighed for at “indbygget interagere med PC’ en.” Alexa for PC-app ‘ en i øjeblikket ikke muligt “PC-særlig kontrol” på nuværende tidspunkt, hvilket betyder, at brugerne kan ikke i øjeblikket bruge Alexa for at få adgang til specifikke Windows-10 funktioner.

I øjeblikket, Alexa for PC-app ‘ en også understøtter ikke video, kommunikation, Spotify eller Pandora.

En række PC-producenter, herunder Acer, Asus, Dell, HP og Lenovo, har været frigivelse af nye Pc ‘ er med Alexa, der allerede indbygget.

Separat, Microsoft og Amazon er fortsat at teste integration mellem Cortana og Alexa. Denne integration vil give Alexa brugere til at tale til Cortana via deres Echo enheder og Alexa på Windows-10 enheder og Harman Kardon Påberåbe sig højttalere, der er drevet af Cortana. Alexa (og Cortana) også kan bruges til at styre brugere’ En Xbox-konsoller.

Microsoft fortsætter med at arbejde på at flytte Cortana, som flere af bistand fra en hjælper, der er indbygget i Office-programmer og andre af dets produkter og tjenester, snarere end blot som en forbruger, der vender personlige digitale assistent.

Windows 10

Linux i Windows-10 oktober opdatering: Dette er, hvordan vi har forbedret WSL, siger Microsoft

Microsoft: Vi standse Office 365-e-mail tips plan efter bruger-flak

Microsoft begynder at sælge en anden Overflade Gå variant for $499

Brug Office 365? Microsoft er ved at starte e-maile dig løbende tips som standard

Relaterede Emner:

Amazon

Microsoft

Virksomhedens Software

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser

0