Amazon gör Alexa för PC-applikation som är tillgänglig för Windows-10

0
56

Noll

Amazon ‘ s Alexa för PC-app finns att ladda ner från Microsoft Store från och med idag, 8 November. Den nya appen lägger till Alexa stöd på kompatibelt Windows-10 enheter.

alexawin10app.jpg
Kredit: Amazon

Ingen ytterligare maskinvara som krävs för att använda Alexa för PC-app, den använder Datorer inbyggda mikrofoner och högtalare som gör det möjligt för användare att använda Alexa vakna ordet för att utföra uppgifter. På icke-kompatibelt Windows-Datorer, användare behöver manuell använder appen för att kommunicera med Alexa.

PC-app gör det möjligt för användare att göra många av de samma saker som de kan göra med andra Alexa-aktiverade enheter, såsom kontroll smarta-hem-enheter, ställa frågor, spela musik, läsa nyheter, ställa in någon timer och larm och hantera kalendrar. Appen fungerar med de tiotusentals Alexa kompetens som utvecklare har byggt.

Amazon tjänstemän sade att i början av nästa år, kommer bolaget att lägga till fler funktioner för att möjliggöra för kunderna att “direkt interagera med DATORN.” Alexa för PC-appen för närvarande inte möjligt för “PC-specifika kontroller vid aktuell tid, vilket innebär att användarna kan för närvarande inte använda Alexa för att få tillgång till specifika Windows-10 funktioner.

För närvarande, Alexa för PC-app inte har stöd för video -, kommunikations -, Spotify eller Pandora.

Ett antal PC-tillverkare, inklusive Acer, Asus, Dell, HP och Lenovo, har varit släppa nya Datorer med Alexa redan inbyggd.

Separat, Microsoft och Amazon fortsätter att testa integrationen mellan Boken och Alexa. Denna integration gör att Alexa användare att prata med Boken via deras Eko-enheter och Alexa på Windows-10 enheter och Harman Kardon Åberopa högtalare, som drivs av Boken. Alexa (och Boken) kan också användas för att kontrollera användarnas Xbox-konsoler.

Microsoft fortsätter att arbeta för att flytta Boken som mer av ett stöd medhjälpare inbyggd i sina Office-program och andra produkter och tjänster, snarare än att bara som en konsument som vetter mot den personliga digitala assistenten.

Windows-10

Linux i Windows 10 oktober uppdatering: Det är hur vi har förbättrat WSL, säger Microsoft

Microsoft: Vi ska stoppa Office 365-e-post tips planen efter användaren flak

Microsoft börjar sälja en annan Yta att Gå variant för $499

Använda Office 365? Microsoft är på väg att starta e-post att du regelbundet tips som standard

Relaterade Ämnen:

Amazon

Microsoft

Affärssystem

Windows

St

Recensioner

0