Amazon maakt Alexa voor PC-app beschikbaar voor Windows 10

0
54

Nul

Amazon ‘ s Alexa voor PC-applicatie is beschikbaar voor download vanaf de Microsoft Store op de dag van vandaag, 8 November. De nieuwe app voegt Alexa ondersteuning op compatibele Windows-10 apparaten.

alexawin10app.jpg
Credit: Amazon

Geen extra hardware nodig is om gebruik van de Alexa voor PC-app; het maakt gebruik van Pc ‘s’ ingebouwde microfoons en luidsprekers, zodat gebruikers van de Alexa wakker word om taken uit te voeren. Op niet-compatibele Windows-Pc ‘ s, moeten de gebruikers handleiding van de interactie met de app communiceren met Alexa.

De PC-app stelt gebruikers in staat om veel van dezelfde dingen die ze kunnen doen met andere Alexa-apparaten, zoals de controle smart-home apparaten, vragen stellen, spelen muziek, lees het nieuws, timers instellen en alarmen en agenda ‘ s beheren. De app werkt met de tienduizenden Alexa vaardigheden die ontwikkelaars hebben gebouwd.

Amazon functionarissen zeiden dat begin volgend jaar, zal het bedrijf voegt meer mogelijkheden om klanten toe te staan om “native interactie met de PC.” De Alexa voor PC-app momenteel niet inschakelen “PC-specifieke controles” op de huidige tijd, wat betekent dat gebruikers kunnen momenteel geen gebruik maken van Alexa om toegang te krijgen tot specifieke Windows-10 functies.

Momenteel is de Alexa voor PC-app biedt ook geen ondersteuning voor video -, communicatie -, Spotify of Pandora.

Een aantal PC-fabrikanten, waaronder Acer, Asus, Dell, HP en Lenovo, zijn het vrijgeven van nieuwe Pc ‘ s met Alexa al ingebouwd.

Apart, Microsoft en Amazon blijven test integratie tussen Cortana en Alexa. Deze integratie zal toestaan Alexa-gebruikers om te praten met Cortana via de Echo-apparaten en Alexa op Windows-10 apparaten en Harman Kardon Roepen luidsprekers, aangedreven door Cortana. Alexa (en Cortana) kan ook worden gebruikt voor de controle van de gebruikers Een Xbox-consoles.

Microsoft is blijven werken voor de herpositionering van Cortana meer als een hulp aide gebouwd in de Office-toepassingen en andere van haar producten en diensten, in plaats van louter als consument geconfronteerd met persoonlijke digitale assistent.

Windows 10

Linux in Windows 10 oktober update: Dit is hoe we hebben verbeterd WSL, zegt Microsoft

Microsoft: We stoppen Office 365 e-mail tips plan nadat de gebruiker flak

Microsoft start de verkoop van een ander Oppervlak Gaan variant voor $499

Het Gebruik Van Office 365? Microsoft ‘ s over om te beginnen met e-mailen u regelmatig tips standaard

Verwante Onderwerpen:

Amazon

Microsoft

Enterprise Software

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen

0