BYOD deal: Hoe krijg ik een gratis jaar van onbeperkte service met Sprint

0
52

Nul

Sprint heeft uitgebreid de BYOD (bring your own device) deal, dus kunt u nog steeds omschakelen naar de Sprint met uw huidige toestel en een jaar lang van dienst gratis.

Zie het nu pas: BYOD en ontvang een gratis jaar van de Sprint bieden

Meer dan een jaar geleden, Sprint begonnen met het aanbieden van deze incentive als een aanbieding. Maar het is nog steeds beschikbaar, en het is echt zo goed als het klinkt. Er zijn geen verborgen vangsten. Om u te helpen begrijpen hoe het werkt, we hebben gekamd door de details en legde het allemaal hieronder.

Ook: de Sprint wordt nog goedkoper met $15 onbeperkt data-abonnement CNET | Waarom-een-paar-up tussen T-Mobile en Sprint kon verbeteren IoT en mobiele werker plannen TechRepublic

image-2018-11-08-at-2-10-48-pm.jpg
(Afbeelding: Sprint)

Hoe krijg ik een gratis jaar van onbeperkte service met Sprint

Is uw telefoon compatibel is?

Controleer of uw huidige telefoon is ontgrendeld en ondersteunt de Sprint van de CDMA-bands. Vind uw apparaten het IMEI-of MEID en geef het op Sprint site en om te zien of deze in aanmerking komen.

Hou je van je huidige nummer?

Met een Sprint van de BYOD-deal, je behoudt je huidige telefoonnummer.

Het is eigenlijk een vereiste. U kunt niet instellen van een nieuwe lijn van service. Je moet een poort in uw nummer van een actieve dienst elders — zoals AT&T, T-Mobile, Verizon. De kansen zijn, u kunt poort van een kleinere drager (zoals Cricket Wireless, zelfs al is het een AT&T-MVNO). Wederom, sluit gewoon uw apparaat IMEI-nummer hier om het te bevestigen in aanmerking komt.

Als u niet over een bestaand nummer, CNET opgemerkt kan er een tijdelijke oplossing als je een Google Voice nummer, en dan is het ontgrendelen van het aantal door het volgen van de stappen hier, zodat het kan worden overgezet naar Virgin Mobile. Na dat, je moet bellen Sprint en vraag naar de gratis Onbeperkt Plan.

Wat is inbegrepen in de deal?

Met een Sprint van de BYOD-deal, krijgt u een volledig jaar van Sprint Unlimited, wat betekent dat je onbeperkt bellen, sms ‘ en 4G LTE gegevens, waaronder DVD-video streaming. Deze aanbieding wordt geleverd met een CPA van $100 per nieuw contract met Sprint, ook.

Wat is niet inbegrepen in de deal?

In tegenstelling tot de Unlimited Basic of Sprint duurder plannen, je krijgt niet een abonnement op Hulu. Deze deal ook nog niet op de Mobiele Hotspot functie.

Hoeveel kost het eigenlijk kosten?

In eerste instantie, wanneer u zich aanmeldt, betaal je $2,99 voor een SIM-kaart, $10 voor ‘ s nachts de scheepvaart, en een $30 activeringskosten (maar je krijgt dat terug na twee maanden).

Sprint ook tegen een “standaard $1.99 administratiekosten,” “$0.40 wettelijke vergoeding” en “andere belastingen en heffingen,” die in totaal ongeveer $3 tot $4 per maand extra om je “gratis” lijn actief is.

Na het eerste jaar, zult u worden verplaatst naar de Unlimited Basic plan dat kost $60 per maand. (De $40 voor de tweede, en $20 voor de derde via vijfde lijnen, als u het toevoegen van aanvullende maatregelen.)

Alles ingesteld? Meld je nu aan!

Nu we hebben beantwoord al uw vragen, klik hier om te schakelen naar de Sprint met uw huidige toestel en ontvang een gratis jaar van onbeperkte service — no strings attached.

Voor meer leuke aanbiedingen op apparaten, gadgets en technologie voor uw onderneming, bedrijf of kantoor aan huis, zie ZDNet ‘ s Business koopjesjager blog. Affiliate openbaarmaking: ZDNet verdient commissie van de producten en diensten vermeld op deze pagina.

Vorige en aanverwante dekking:

Sprint zet gigabit LTE in 225 steden

Met een voorsprong van de 5G lancering in negen gebieden in 2019 en de voorgenomen fusie met T-Mobile, Sprint heeft ingezet gigabit-snelheid van LTE in 225 steden in de VS.

T-Mobile CTO bij MWCA: Sprint fusie zal versnellen 5G

5G toegang zal komen sneller en breder onder een Sprint -, T-Mobile fusie, volgens de CTO van Neville Ray, die ook zei dat de gesprekken met de FCC en het Ministerie van Justitie zijn “zeer positief” over de transactie.

MWCA: Sprint en SoftBank het Pakket team voor Nieuwsgierigheid IoT platform

SoftBank en Sprint Nieuwsgierigheid IoT platform zal kunnen ondernemingen voor het beheren van apparaten en verbindingen via de lucht, met de beveiliging van de chip naar de cloud.

Sprint voorzitter: ONS kunt niet winnen van 5G race zonder Sprint, T-Mobile fusie

Marcelo Claure, uitvoerend voorzitter van de raad van Sprint Corporation, zei de gecombineerde vennootschap heeft het spectrum van financiële activa en financiële kracht te verplaatsen ONS vooruit in 5G.

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Beoordelingen

0