Chrome 71 vil advare brugerne om, at hjemmesider med skyggefulde telefon abonnement former

0
51

Nul

Google Chrome 71 vil vise en fuld-side advarsel til brugere få adgang til web-sider med skyggefulde mobil abonnement former, som kan ende med at koste brugere mere, end de oprindeligt troede, at de var til at betale.

Google ‘ s move kommer til at slå ned på den lavine af hjemmesider, der skjuler faktureringsoplysninger, der normalt er meningen at ledsage mobil abonnement former.

Sådanne former har eksisteret i årtier, og de har været brugt til at lade brugerne betale for ting, ved at indtaste deres telefonnummer i en form, som på skift afgifter brugeren ved at tilføje et gebyr til hans månedlige (fast eller mobil) telefon regningen.

Under normale omstændigheder, og som de fleste forbrugerbeskyttelse diktere, sådanne websteder er forpligtet til at vise klare oplysninger om, hvordan fakturering finder sted (et månedligt eller en gang gebyr), og hvor meget det ville koste.

Men i de seneste år, som smartphones spredt sig blandt de verdensomspændende internet userbase, og betale for ting ved hjælp af din mobil telefon nummer blev mere udbredt, denne oplevelse er begyndt at nedbrydes mere og mere.

Mange hjemmesider med mobil abonnement sider ofte skjule betaling info, ved at vise det i den samme farve som den side, der er baggrunden for, at bruge meget små bogstaver, eller vise oplysninger, off-screen. I de værst tænkelige scenarier, at nogle websteder ikke engang gider at fortælle brugerne, at de er ved at blive opladet, forklæde former som “indtast telefonnummer for at få adgang til ejendommen” gateways.

Begyndende med frigivelsen af Chrome 71, Google har planer om at forsøge at identificere sådanne websteder og advarer brugere om faren for at blive ført bag lyset, mens køb eller tilmelding til en ny service.

chrome-71-warning-page.png
Billede: Google

Fordi brugerne betaler med deres telefonnumre, ved hjælp af både deres desktop og mobile browsere, Google siger, at det vil vise frem for advarsel om begge versioner af sin browser.

Ligesom de fleste af disse advarsler, webmastere, der har registreret deres websteder via Google-Søgning Konsol service kan besøge deres dashboards og se, om det mobil abonnement formularer på deres websteder, udløser dette en advarsel.

De vil have indtil begyndelsen af December for at løse eventuelle problemer, som det er, når Google har planer om at frigive Chrome 71, sidste Chrome version udgivet i år.

Mere browser dækning:

Google Chrome 71 vil fortsat slår hårdt ned på sites med misbrug annoncerMozilla annoncerer ProtonVPN partnerskab i et forsøg på at diversificere indtægter streamGoogle Chrome Billede-i-Billede-støtte er nu live for desktop-brugereMozilla vil matche alle donationer til Tor-ProjektetVersion 2.0 bringer Vivaldi web-browser, indbygget med den konkurrence, TechRepublicOpera for Android-tilføjer understøttelse til at blokere EU ‘ s cookie popupsMozilla Firefox giver Fokus til en browser-hjerne transplantation på Android CNETChrome 70 udgivet med reviderede Google-konto, login-system

Relaterede Emner:

Google

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0