Chrome 71 waarschuwt gebruikers van websites met schaduwrijke telefoon abonnement vormen

0
64

Nul

Google Chrome 71 wordt een volledige pagina waarschuwing voor gebruikers die toegang tot webpagina ‘ s met schaduwrijke mobiele abonnementsvormen, die kan uiteindelijk kost de gebruikers meer dan ze oorspronkelijk geloofden dat ze moesten betalen.

Google verhuizing komt te kraken op de lawine van websites die verbergen factuurgegevens dat is meestal verondersteld te begeleiden mobiele abonnementsvormen.

Dergelijke vormen zijn rond voor decennia, en ze zijn gebruikt om de gebruikers te laten betalen voor dingen door het invoeren van een telefoonnummer in een vorm, die in de bochten tegen de gebruiker door het toevoegen van een vergoeding voor zijn maandelijkse (vaste of mobiele) telefoonrekening.

Onder normale omstandigheden, en als de meeste bescherming van de consument wet dicteren, deze websites zijn verplicht om aan te tonen duidelijke informatie over hoe de facturering zal plaatsvinden (een maandelijkse of eenmalige kosten), en hoeveel het zou kosten.

Maar in de afgelopen jaren, zoals smartphones verspreid onder de wereldwijde internet userbase, en het betalen voor dingen met behulp van uw mobiele telefoon nummer steeds meer kritiek op, deze ervaring heeft begonnen te verzwakken, meer en meer.

Veel websites met mobiele abonnement-pagina ‘s vaak verbergen betaling informatie door aan te tonen in dezelfde kleur als de pagina’ s achtergrond, maken gebruik van zeer kleine letters, of de informatie die off-screen. In het ergste geval scenario ‘ s, sommige websites niet eens de moeite te vertellen gebruikers ze worden opgeladen, vermommen vormen als “voer het telefoonnummer in om toegang te krijgen tot de site” gateways.

Te beginnen met de release van Chrome 71, Google van plan is om te proberen om het identificeren van dergelijke websites en gebruikers te waarschuwen over het gevaar te worden gedupeerd, terwijl het kopen of te schrijven op een nieuwe dienst.

chrome-71-warning-page.png
Afbeelding: Google

Omdat gebruikers betalen met hun telefoonnummers met behulp van zowel hun desktop en mobiele browsers, Google zegt dat het zal laten zien dat de bovenstaande waarschuwing op beide versies van de browser.

Net als de meeste van deze waarschuwingen, webmasters die zich heeft geregistreerd op hun sites via de Google Search Console service kunt een bezoek hun dashboards en zie als het mobiele abonnement vormen op hun sites zorgen voor deze waarschuwing.

Ze hebben tot begin December op te lossen problemen, dan is Google van plan om de release van Chrome 71, de laatste Chrome-versie uitgebracht dit jaar.

Meer browser dekking:

Google Chrome 71 blijven aanvallen op websites met een onrechtmatige advertentiesMozilla kondigt ProtonVPN partnerschap in een poging om de diversificatie van de omzetvan Google Chrome Picture-in-Picture-ondersteuning is nu live voor desktop gebruikersvan Mozilla komt overeen met alle giften aan het Tor-ProjectVersie 2.0 brengt Vivaldi web browser in lijn met de wedstrijd TechRepublicOpera voor Android voegt ondersteuning toe voor het blokkeren van de EU-cookie-pop-upsMozilla geeft Firefox Focus een browser hersenen transplantatie op Android CNETChrome 70 uitgebracht met vernieuwde Google-account login systeem

Verwante Onderwerpen:

Google

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0