CommScope køber ARRIS for $7,4 mia.

0
36

Nul

Telekommunikation udstyr maker CommScope, er at købe en set-top boks kaffefaciliteter ARRIS for $7.4 milliarder i kontanter, de virksomheder, meddelte torsdag. Private equity-selskab, The Carlyle Group er delvis finansiering aftale via en $1 milliard minoritets-egenkapital investeringer i CommScope, som har en markedsværdi på omkring $4,8 milliarder.

Georgien-baseret ARRIS har en tilstedeværelse i kabel kabelbaserede bredbånd plads og en væsentlig del af sine indtægter kommer fra pay-TV set-top-virksomhed. Virksomheden bulked up ved at købe Motorola Mobility hjem enhed fra Google i 2012 og Tempo, en britisk-baseret set top box producenten, i 2015. I 2017, ARRIS erhvervet Ruckus Wireless fra Broadcom.

CommScope har udviklet sig fra at være en af verdens største udbydere af et koaksialkabel til virksomheder og teleselskaber til en bred producent af telecom gear.

Kombineret, CommScope og ARRIS håber på at erobre markedsandele i den spirende 5G, fiber og Internet of things markeder, samt andre høje vækst områder som private netværk, og forbundet hjem. De virksomheder, der forventer at have samlede indtægter på ca. $11.3 milliarder og justeret EBITDA på ca. $1,8 mia.

“I flere år, har vi set ganske tæt som Ruckus er vokset til at blive en stærk leder i markedet,” sagde CommScope administrerende DIREKTØR Eddie Edwards, på en konference med analytikere. “Ruckus team vil være et kritisk og højt supplerende tillæg til CommScope.”

Han fortsatte:

“Vores meget komplementære tilbyder, fodspor, og kunderelationer give en betydelig spredning, og transaktionen styrker vores positionering i segmenter har det største vækstpotentiale. De nye frekvenser, der er planlagt for 5G rundt om i verden at være i nærheden af, og nu forventer vi, at en større mængde af trådløse tilslutningsmuligheder infrastruktur til at være behov for indendørs udnytte både licens og licensfri teknologi, som det fusionerede selskab vil nu have.”

screen-shot-2018-11-08-at-9-01-44-am.png

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING:

Verizon omorganiserer i 3 grupper for at udnytte 5G

Verizon vil have tre enheder-forbruger -, erhvervs-og medie–og business division kan se de mest vækst på grund af telematik, IoT, edge design og 5G enterprise-applikationer.

Sprint udsender gigabit LTE i 225 byer

Forud for sin 5G lanceringen i ni områder i 2019 og den foreslåede fusion med T-Mobile, Sprint har indsat gigabit-hastighed LTE i 225 byer i hele USA.

IBM-partnere med Seagate til at sætte harddiske på blokkæden

De virksomheder, der sigter mod at opbygge et system, som behandler falske harddiske og hjælper med at sikre harddisk, compliance og sikkerhed.

Relaterede Emner:

Digital Transformation

Big Data Analytics

CXO

Innovation

Cloud

0