De nep-video tijdperk van de AMERIKAANSE politiek is aangekomen op Twitter

0
66

Op woensdag, CNN verslaggever Jim Acosta had een puntige uitwisseling met de president over immigratie tijdens een persconferentie, wat resulteert in de Trump administratie te verbieden hem uit het Witte Huis. Tijdens de beurs, een Troef aide probeerde te worstelen van zijn microfoon uit de buurt van hem. Vandaag, een aanhanger brak de oorlog uit over wat een video van dat voorval liet zien — en dus leek aan te kondigen de komst van een tijdperk waarin gemanipuleerde video ‘ s verder eroderen de grenzen tussen waarheid en fictie.

Aaron Rupar wordt het podium bij Vox:

Wanneer Trump beledigd Acosta op de persconferentie, een Wit Huis intern hem benaderd en geprobeerd om het fysiek verwijderen van een microfoon in zijn handen. Hun armen aangeraakt als de vrouw bereikt over Acosta lichaam pak de microfoon, hij hield in zijn hand.

Een terugblik op de video, het maakt in feite niet tonen Acosta “het plaatsen van zijn handen” op de vrouw. Maar over 90 minuten nadat ze gepost haar string van tweets, Infowars editor Paul Joseph Watson getweet uit een video van het incident, dat werd gesleuteld zodat het lijkt alsof Acosta gehakte de arm van de vrouw met zijn hand.

Minder dan een uur later, [Druk Secretaris Sarah] Sanders getweet uit de gemanipuleerde video, schrijven, “We zullen niet toestaan dat de ongepast gedrag duidelijk gedocumenteerd in deze video.”

Vox aan de kop van oproepen van de beelden in kwestie een “nep Infowars video.” Was het? Charlie Warzel messaged Watson, die hem vertelde dat hij had gewoon ingezoomd op een gedeelte van de beelden, maar verder liet het zoals het is. Dat leidde tot discussies over de vraag of een simpele wijziging in de frame rate van de video omgezet om het te laten lijken alsof Acosta waren de agressor. Als Warzel opmerkingen, het is ingewikkeld:

Watson ‘ s defense is een kwestie van semantiek — dat hij veranderde de video maar niet “arts” aan te tonen van iets dat er niet was. Helaas, tot oprichting van hoe de video is veranderd is ingewikkeld. De originele video-bestand is gemaakt door Watson van een gif-bestand dat de Dagelijkse Draad getweet. Het is niet uit het rijk van de mogelijkheid dat het beeld vervormd was door dat proces. Belangrijker nog, het proces van het omzetten van video ‘ s gifs vaak resulteert in het verlies van de frames van de originele video-bestand (in het geval van de Dagelijkse Draad gif, dat betekent dat er waarschijnlijk frames ontbreken van de originele CSPAN video was gemaakt).

Het is allemaal verwarrend. Er is zelfs een voorbeeld waar alle partijen zich in het algemeen juist. Watson ‘ s clip is anders dan de CSPAN clip omdat het werd genomen uit een gif en dus ontbrekende frames, die ertoe kunnen leiden dat de Acosta beweging om te kijken sneller dan het eigenlijk was. In dat geval kan men stellen dat de video was sneller. Als dat het geval is, is er ook een argument dat Watson is het vertellen van de waarheid — hij had niet persoonlijk snelheid van de video, hij nam slechts een fragment dat was ontbrekende frames.

Ondertussen, Shane Raymond, een journalist bij “social media intelligence” bedrijf Storyful werkt een frame-by-frame-analyse en concludeert dat Sanders gedeelde beelden die zijn gewijzigd om bepaalde beelden te herhalen. De Washington Post Trok Harwell, citeren diverse andere analyses, schreef ook dat de beelden hadden gesleuteld. Parijs Martineau, die ook ging frame by frame, slim opgemerkt dat de video maakt het incident lijkt dramatischer dan het was in de eerste plaats door herhaalde dit drie keer.

Wat ook het geval, Warzel zorgen dat vandaag is een mijlpaal op de weg naar een dystopie waarin iedereen kiest zijn eigen werkelijkheid” voor een deel gebaseerd op gemanipuleerde video ‘ s.

Het is een zorg die is versneld in de afgelopen maanden met de komst van “deepfakes,” die uiteindelijk zou kunnen tonen mensen doen dingen die ze eigenlijk niet doen, in perfect scherpe details. Het loutere bestaan van deze perfecte deepfakes, natuurlijk, zal twijfel over de waarheid van alle legitieme videoclips.

Maar deze verkiezing heeft aangetoond dat het real video ‘ s, niet de valse degenen, die waarschijnlijk in ons de meeste problemen. Jane Lytvynenko schreef deze week over een misleidende clip die beweerde te tonen stemfraude. In werkelijkheid bleek het een papierstoring. Facebook en Instagram verwijderd van de video voor het overtreden van de regels; Twitter liet, en het bekijken meer dan 95.000 keer.

Onlangs vertrokken Facebook security chief Alex Stamos zegt verkeerd gelabelde video ‘ s zijn waarschijnlijk een veel groter probleem dan andere die voor de nabije toekomst. “Deepfakes te veel spelen als een risico in vergelijking met mis-framing video’ s die niet beschikken over technische indicatoren van valsheid,” hij getweet. “Er is geen [machine-learning] algoritme voor het zoeken van video’ s die opzettelijk onjuist gelabeld.”

Noch is er een algoritme dat kan vestigen zich in het geval van Acosta tegenover het Witte Huis. Veel intelligente mensen, kijken naar dezelfde beelden, liep weg van het met zeer verschillende conclusies. Deze conclusies is grotendeels overgenomen van hun politieke opvattingen. In andere woorden, ze kozen hun eigen werkelijkheid.

Hier in mijn realiteit, een assistent probeert te ontworstelen een microfoon uit de handen van een journalist zijn werk doet, is een aanval op de democratie. Maar op deze dag, dat leek meer of minder naast, zelfs als het feit dat het gebeurde was niet in geschil.

Democratie

Facebook lijkt te hebben overleefd deze verkiezing cyclus

Kurt Wagner merkt op dat, hoe goed de verkiezingsdag leek te gaan voor Facebook, de echte problemen niet materialiseren tot maanden later, nadat het bedrijf en journalisten kon graven in op de resultaten. (Sal Rodriguez maakt een vergelijkbaar punt hier.)

Het probleem is natuurlijk dat Facebook bleek prima te zijn de dag na 2016 verkiezing ook. CEO Mark Zuckerberg nog verwierp de idee dat zogenaamde nep nieuws was een echt probleem. Het was pas maanden later, Facebook inbegrepen, volledig is gerealiseerd de mate waarin de russische trollen werden gebruikt om de dienst uit te proberen en te zaaien politieke verdeeldheid onder de AMERIKAANSE kiezers.

Facebook Had een Goede verkiezingsdag. Maar Het Kan niet Nu.

Net als ik, Kevin Roose denkt dat een van de grootste risico ‘ s op Facebook coming out van de verkiezingsdag, is dat het zal groeien zelfgenoegzaam:

Facebook heeft aangetoond, keer op keer, dat het zich gedraagt op een verantwoorde alleen wanneer geplaatst onder een goed verlichte microscoop. Dus als onze collectieve aandacht verdwijnt uit de tussentijdse verkiezingen, het lijkt wel zeker dat buitenstaanders zullen moeten blijven houden van het bedrijf verantwoordelijk en druk deze aan om meer te doen aan haar gebruikers te beschermen, in elk land, in elke verkiezing seizoen — van een zondvloed van leugens en manipulatie.

EU Vestager onderzoekt Facebook voor mogelijke fiscale sonde

Ik heb officieel de tel kwijt van het onderzoek en de mogelijke onderzoeken van Facebook sijpelt vanaf nu in Europa, dus als iemand wil maken van een werkblad bijgewerkt, ik ben blij dat ik de link hier. In de tussentijd, de Europese Unie concurrentie chief is het overwegen van een nieuwe fiscale onderzoek, Thibault Grotere rapporten:

EU-concurrentie chief Margrethe Vestager is het afwegen van de vraag of er gronden zijn om te openen van een probe in Facebook ‘ s Europese fiscale regelingen als ze verdiept haar multinationale onderzoek naar sweetheart belasting aanbiedingen, twee mensen dicht bij de zaak woensdag gezegd.

Landen die preferentiële fiscale aanbiedingen voor grote ondernemingen — met name in de tech-sector — is een door de Europese Commissie de voorkeur omdat 2014, en Vestager oordeelde in 2016 dat Ierland zou hebben tot clawback €13 miljard aan onbetaalde belastingen van Apple. In een roman hardhandig optreden tegen belastingontwijking, de EU is begonnen voor de behandeling van preferentiële fiscale regelingen als een vorm van staatssteun — wezen te verklaren dat de landen het geven van illegale subsidies aan bedrijven.

Elders

Google kondigt nieuwe aanranding en seksuele intimidatie regels na massaal protest

Een belangrijke overwinning voor de organisatoren van de Google walkout, zal Google niet meer nodig arbitrage voor seksuele intimidatie vorderingen. Adi Robertson:

Een van Google ‘ s belangrijkste wijzigingen is het maken van arbitrage optioneel voor individuele seksuele intimidatie en seksueel misbruik vorderingen, zodat werknemers kunnen nemen wangedrag vorderingen bij de rechter in plaats van particulier afwikkeling van hen. Pichai ook belooft om te zorgen voor “meer mogelijkheden” in interne rapporten over pesterijen op Google. Google zal ook een update en uitbreiding van de verplichte seksuele intimidatie training, en het zal beginnen met het docking-de evaluatie van de prestaties scores van werknemers die niet de opleiding te voltooien.

Waarom Kinderen ‘ s Voorliefde voor YouTube Zet het Bedrijf in Gevaar

Doug MacMillan schrijft nieuwe gegevens van het Pew Research Center over de kinderen en YouTube:

Te midden van de bezorgdheid van de children ‘ s advocacy groepen die de Google-eigendom video-website is het profiteren van de reclame gericht op minderjarigen, de enquête van het Pew Research Center toont aan dat meer dan vier van de vijf ouders met kinderen van 11 en jongere hebben gegeven toestemming te kijken naar een YouTube-video. Meer dan een derde van de ouders laat hun kinderen kijken naar video ‘ s op de site regelmatig, volgens de resultaten van de enquête gepubliceerd op woensdag.

De enquête toonde ook aan dat de meerderheid van de ouders waarvan de kinderen kijken naar YouTube zeggen hun kinderen hebben gezien verontrustende inhoud op de site.

YouTube: We hebben geïnvesteerd 100 miljoen dollar in de Content-ID en betaalde meer dan $3 miljard euro aan de rechthebbenden

YouTube inmiddels een aantal nieuwe statistieken over hoe het is om dit uit te betalen aan de eigenaars van auteursrechtelijk beschermde werken. Hier is Paul Sawers:

Misschien wel de meest interessante figuur van het bedrijf de laatste Hoe Google Bestrijdt Piraterij rapport heeft betrekking op de YouTube ID. Inderdaad, Google bleek dat het heeft al meer dan $100 miljoen op de technologie sinds haar oprichting, met inbegrip van it-middelen en personeel, omhoog van $60 miljoen van twee jaar geleden.

En het heeft nu ook uitgedeeld meer dan $3 miljard aan de rechthebbenden van “meer dan $2 miljard in 2016 en $1 miljard in twee jaar eerder.

Rusland: Nu kan iedereen die gebruik maakt van een app berichten moeten identificeerbaar

Rusland is snel nadert de logische conclusie van haar inspanningen om de monitor al haar burgers’ mededelingen, verslagen David Meyer:

Wanneer iemand zich inschrijft voor een berichten service, de exploitant van de dienst nodig hebt om te controleren of de registratie van gegevens via hun mobiele operator.

De mobiele operator heeft alle van 20 minuten om te reageren op elk verzoek om informatie moet opnemen informatie over de app berichten die de klant gebruikt.

China ‘ s state-run persbureau heeft een ‘AI anker’ om de nieuwsberichten te lezen

China ‘ s state-run persbureau Xinhua, zegt dat het met de AI te maken “virtuele AI ankers” voor de journaals. James Vincent suggereert dit is… niet groot:

De technologie heeft zijn beperkingen. In de video ‘ s hierboven en hieronder van de engels-sprekende anker, het is duidelijk dat het bereik van gezichtsuitdrukkingen zijn beperkt, en de stem is duidelijk te kunstmatig. Maar machine learning onderzoek op dit gebied is het maken van snelle verbeteringen, en het is niet moeilijk om te denken aan een toekomst waarin de AI ankers zijn niet van echt te onderscheiden.

Dit zal toeslaan als een verontrustend vooruitzicht, vooral als de technologie wordt geïmplementeerd in China. Er staat de pers voortdurend gecensureerd, en het is bijna onmogelijk om een heldere rapportage van zelfs wijdverbreid evenementen als het land van de onderdrukking van de Islamitische Oeigoerse gemeenschap. Het creëren van nep-ankers te lezen propaganda geluiden koelen.

WeChat bereikt 1M mini-programma ‘ s, de helft van de grootte van de App Store van Apple

WeChat biedt nu 1 miljoen lichtgewicht apps voor zijn gebruikers. Hier is een interessant voorbeeld van de beperkingen en wekt creativiteit:

Zoals hun naam impliceert, mini-programma ‘ s kunnen bestanden tot slechts 2MB. Ze laden sneller dan native apps — wat betekent dat gebruikers de neiging kan hebben om ze opnieuw te installeren in de toekomst — maar ook in gevaar brengen van bepaalde functies, die ten koste zou kunnen gaan van de gebruikerservaring.

Van de honderden app verticalen, games neemt 28 procent van alle mini ‘ s, gevolgd door het leven dienstverlening en e-commerce, volgens QuestMobile.

Start

Facebook Portal review: vertrouwen mislukken

Dan Kunt u beoordelingen van de Facebook-Portaal video-telefoon, die gaat over de verkoop vandaag. Hij en de andere reviewers zeggen dat de Portal is goed in het beoogde doel van het maken van video-oproepen, maar anders werkt het niet genoeg is maken het waard om te kopen, zeker gezien de privacy-risico ‘ s:

Facebook is het zeggen van de juiste dingen over privacy, maar ik weet niet of dat genoeg zal zijn om te overtuigen van de sceptici. Er is al gemengde berichten van Facebook op de vraag of het in staat zal zijn om de gegevens te gebruiken van de Portal voor reclame doeleinden, dus mensen zijn recht voor om sceptisch te zijn.

Buiten dat, behalve als je een zware gebruiker van Facebook ‘ s Boodschapper bellen, de Portal niet op het moment dat rechtvaardigt zijn bestaan.

Het kopen van een Portaal? Facebook Executive Antwoorden op uw Vragen over Privacy

Facebook hardware chief Andrew Bosworth geeft Sarah Frier het moeilijk te verkopen voor het Portaal. Het “is niet het verzamelen van gegevens operatie,” zegt hij. (Goede blurb voor de verpakking!) Maar het zal gebruikt worden voor reclame doeleinden:

“Als er een ad-targeting-cluster op Facebook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de video te bellen, dat kan een cluster dat ga ik nu een deel van,” zei hij.

Facebook breidt haar dating functie test naar Canada en Thailand

Voordat u aan uw Facebook-date in persoon, mag ik raden u aan om eerst te chatten met je potentiële partner op een Facebook-Portaal?

Nintendo Switch Krijgt Eindelijk een YouTube-App

Eindelijk!

Van een datacenter naar AI, een Stijging in de Uitgaven Grote Tech-Bedrijven ($)

Facebook en Google zijn gek bouwen van datacenters en andere gebouwen Kevin McLaughlin rapporten:

Facebook en Alfabet, de moedermaatschappij van Google, versterkt hun investeringen de meeste van hun collega ‘ s, meer dan een verdubbeling van dergelijke investeringen tijdens de eerste negen maanden van het jaar, van dezelfde periode in 2017, volgens een analyse door De Informatie. Microsoft en Intel steeg ook hun uitgaven tijdens de verslagperiode aanzienlijk. De groei is een teken dat de grootste spelers in tech zijn voldoende bullish op de groeikansen van de toekomst dat zij bereid zijn om te ploegen geld van hun bloeiende bedrijven, samen met een besparing van vennootschapsbelasting bezuinigingen in de infrastructuur.

Neemt

Facebook Nostalgische Stemming niet Helpt

Shira Ovide is geïrriteerd dat Facebook houdt vergelijken met de inspanningen om de wal wereldwijde democratie om haar inspanningen in 2012 voor het bouwen van een succesvolle mobiele app:

Facebook ‘ s 2012-smartphone herstart was een makkie vergeleken met de huidige uitdagingen. Facebook wil nu beschermen verkiezingen over de hele wereld, onkruid uit desinformatie en stimuleren van online gedrag die verenigt mensen. Niets in Facebook de geschiedenis toont het aan deze uitdagingen.

De belangen zijn simpelweg hoger voor Facebook vandaag. Dit moment verschilt van de tijd dat gebruikers in eerste instantie in opstand tegen Facebook ‘ s news feed in 2006, of wanneer mensen mopperde over een aparte app voor chats. En deze keer is anders van Facebook ‘ s reboot in reactie op de smartphone bedreiging. Facebook was in die momenten, maar dat maakt het niet onfeilbaar.

Gebruik Twitter om te kraken mijn hersenen voor een goede

Kyle Russell, voor de één is het hebben van een goede tijd op Twitter dot com. Hij schrijft over zijn besluit om te posten over elk boek dat hij gelezen dit jaar, en alles wat er gebeurd als resultaat:

Door framing mijn interactie op het platform rond iets wat ik overweeg goed voor mij, ik ben in staat geweest om die rush dwingen me niet in de richting van gevechten, maar voor het verdiepen van mijn kennis van de wereld en de geschiedenis in de aanloop naar de huidige toestand. Ik kan zien en voelen de samenstelling van dit effect: als de draad wordt langer en de opgenomen boeken meer divers, krijg ik steeds meer ogen op de hele draad met elk nieuw boek, en meer likes op alle vorige berichten), en zo ben ik beloond voor het nieuwe, het laatste boek en al het werk dat ik tot nu toe heb gedaan. Dit effect is eng als het leidt tot de radicalisering van iemand geven in de effecten van het hebben van schandalig, strijdlustige, slechte gedrag ontvangen systemische incentivization, maar het is zeer gewaardeerd als het gewoon houden mij van het vertragen van iets waar ik trots op ben en wil meer van, ondanks mijn persoonlijke neiging tot uitstelgedrag en verhuur projecten vallen aan de kant van de weg als ik focus op professionele zaken.

De Magische Decentralisatie Drogreden

Een van mijn huisdier belangen op dit moment is of een gedecentraliseerde sociale netwerk, een la Mastodon, kan voorkomen dat sommige van de problemen die de grote tech-platforms hebben ondervonden. Een federalized inhoud moderatie beleid, bijvoorbeeld, zou een betere balans meningsuiting en veiligheid. Hier Aviv Ovadya schrijft dat decentralisatie alleen zal niet voldoende zijn om het probleem op te lossen:

Wat decentralisatie doet is het opnieuw verdelen van de macht. Dat kan soms wat precies nodig is—maar in andere gevallen kan het verergeren van het oorspronkelijke probleem! In het geval van desinformatie en intimidatie, re-verdeelt de macht van het governance platform—bijvoorbeeld Facebook regels en algoritmen; “uitgevers”—in dit geval misinformers en stalkers.

Komt morgen

Dat Myanmar rapport. Google in China. Facebook is oorlog op Isis. De Internet Research Agency. En TikTok!

En tot slot…

Nederlandse man, 69, die ‘identificeert als 20 jaar jongere’ lanceert juridische strijd te wijzigen leeftijd

Als een jonge man die ik zou vragen zich vaak af op welke leeftijd mannen beginnen met het gevoel gedwongen te verbergen of te liegen over hun leeftijd op dating sites. Maar zelfs nu, ik heb nog niet de fase waarin ik zou willen sue Tondel om om mezelf te vertegenwoordigen als twee decennia jonger dan ik. Punten voor een roman, een argument, maar:

Emile Ratelband, 69, betoogt dat als transgender personen kunnen van geslacht veranderen, hij mag zijn en datum van geboorte, omdat artsen zeiden: hij heeft het lichaam van een 45-jarige.

Ik heb ook het lichaam van een 45-jarige. Helaas, ik ben 38.

Om met mij te praten

Stuur me tips, opmerkingen, vragen, en duidelijk vervalst video ‘ s: casey@theverge.com.

De Interface

Een avond nieuwsbrief over Facebook, sociale netwerken, en de democratie.

Abonneren!