Det Hvide Hus brugte et forfalsket video til at fortælle en løgn

0
81

I går, i Donald Trump ‘s første pressekonference efter midtvejsvalget, der fejede en række Demokrater i Kongressen tirsdag aften, CNN’ s korrespondent Jim Acosta havde en konfliktfyldt interaktion med formanden. De få sekunder, har, i den mellemliggende 24 timer, lanceret en landsdækkende tale om redigerede video.

“De er hundredvis af miles væk. Det er ikke en invasion,” Acosta sagde med henvisning til den “campingvogn” af indvandrere, som søger om asyl i USA, at Trump havde dæmoniseret i tiden op til valget. “Jeg tror, du skal lade mig køre det land, du kører CNN. Hvis du gjorde det godt, dine vurderinger ville være meget bedre,” Trump svarede. Som Acosta prøvet at stille et andet spørgsmål, et Hvidt Hus praktikant gik til grib mikrofonen fra ham — “undskyld, frue,” sagde han — og de næste to sekunder lanceret en hel nyheder cyklus. Acosta blokeret aide fra at snuppe mic. Trump opfordrede Acosta “rude” og en “forfærdelig person”, tilsyneladende svar, og senere samme dag frataget sit pressekort.

At fire-anden exchange — som Acosta flytter sin hånd til at skubbe væk praktikanten arm —blev fanget af C-SPAN og andre nyhedskanaler, men yderligere to versioner blev delt: en fra Infowars og en fra Tryk Sekretær Sarah Huckabee Sanders.

Mange forretninger rapporterede, at de videoer var blevet sminket, og hvordan, herunder Washington Post og Fast Company. Noget var helt sikkert anderledes, men med alle spekulationer om, at det var svært at forstå præcis, hvad der gjorde dem anderledes. Så fik jeg kontakt med en af mine venner, video producer Jamison Hermann, for at få et bedre greb om det.

Ved første øjekast, siger han, at “de drønede klip til at understrege bevægelse” — video hastigheder op, når Acosta hånd kommer i kontakt med praktikanten arm. “Kan du se den side, der er rejst i baggrunden bevæger sig hurtigere, og hendes ansigt bliver mere hurtigt, og fyren til venstre dråber sin mikrofon ned til taljen, hurtigere,” forklarer han. Overblænding af de to videoer i den samme ramme, siger han, er den bedste måde at vise nøjagtigt, hvordan det adskiller sig: Tryk på sekretærens video klart hastigheder op i det øjeblik, Acosta hånd rører praktikant arm.

Video sammenligning høflighed af Jamison Hermann (@jhermann)

“Dette er ikke bare en ramme blanding, der ville ske, hvis du omkodet fra forskellige frame rates,” Hermann sagde. “det er en sjusket udført hastighed ændre på optagelser i sig selv.”

The Verge ‘ s design direktør William Joel er enig. “Jeg kan ikke sige en sikkerhed for, at Infowars drønede op eller bremset deres optagelser, men det er mistanke om, at når de to klip er belagt den eneste gang vi ser en uoverensstemmelse i det øjeblik i tvivl om,” siger han. “Hvis det virkelig var et resultat af skygger eller nogle frame-rate forskel fra varierende kildemateriale, du ville forvente at se de samme skygger over hele klippet, ikke kun i et bestemt øjeblik.”

Mens video-regeringen delte rent faktisk synes at blive sminket, da denne administration track record med liggende uden brug af visuelle hjælpemidler, er det ikke virkelig nødt til at være. Det virkelige problem her er, hvordan Sanders og formanden dristigt løjet over for offentligheden, og alle på værelset i går aftes — til bar en reporter, de ikke kunne lide fra at stille spørgsmål til dem direkte. Det var rå magt, der udøves i tjenesten at udvide deres kontrol.

Video Sanders fælles var en løgn, og havde Infowars og Sanders gjort det samme beskyldninger mod Acosta at bruge præcis de samme klip, C-SPAN og NBC gjorde, deres tilhængere ville sandsynligvis stadig have troet regeringens krav. Formand Trump har vist sig stort set ude af stand til at give en tale uden at komme i mindst et par usandheder om hans fjender eller om hans resultater, men hvad der er fantastisk i denne hændelse er, hvor langt Sanders er villig til at strække sig en løgn på formandens vegne. De tekniske detaljer af den video, om det var sminket eller ikke, var et påskud for at Trump ‘ s fortsatte angreb på pressen.

Der er en samtale om dette i den æra af deepfakes, når det er nemt og billigt image manipulation betyder at se er at tro er ikke længere evangeliet. For et halvt århundrede siden, billeder fra den Borgerlige Rettigheder bevægelser — af demonstranter at blive angrebet af hunde og sprøjtes med brandslanger — kunne overbevise Præsident Lyndon Johnson og den Amerikanske offentlighed, at give den fuld franchise, at sorte Amerikanere var det rigtige at gøre. Donald Trump, der på den anden side, synes opsat på at nedbryde offentlighedens tillid til det, de ser, for at konsolidere sin magt som præsident og ko borgere til at acceptere hans stadig mere brutal politik. Hvad er ofte misforstået om propaganda er dens hensigt: pointen er ikke at misinformere — det er at få folk til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad der er ægte, hvad der er muligt at bevise. Det er beregnet til at opdele.