Det Hvite Hus brukte en pyntes video for å fortelle en løgn

0
71

I går, i Donald Trump første pressekonferanse etter midterm-valget som feide en rekke Demokrater i Kongressen tirsdag kveld, CNN-korrespondent Jim Acosta hadde et omstridt interaksjon med presidenten. De få sekunder har, i de mellomliggende 24 timer, lansert en landsomfattende samtale om pyntes video.

“De er hundrevis og hundrevis av mil unna. Det er ikke en invasjon,” Acosta sa, og refererer til “caravan” av migranter som søker asyl i USA som Trump hadde demonized i oppkjøringen til valget. “Jeg tror du bør la meg kjøre landet, du kjører CNN. Hvis du gjorde det godt, vurderinger ville være mye bedre,” Trump svarte. Som Acosta prøvde å stille et annet spørsmål, et Hvitt Hus interne gikk til grip mikrofonen fra ham — “unnskyld meg, frue,” sa han — og de neste to sekunder lansert en hel nyhetsmelding. Acosta blokkert aide fra å gripe mikrofonen. Trump kalt Acosta “frekk” og en “forferdelig person”, tilsynelatende i respons, og senere på dagen tilbakekalt sin trykk på merket.

At fire andre exchange — der Acosta flytter sin hånd for å skyve unna den interne arm —ble tatt til fange av C-SPAN og andre nyhetsformidlere, men ytterligere to versjoner ble delt: én fra Infowars og en fra Trykk Sekretær Sarah Huckabee Sanders.

Mange utsalgssteder rapportert at videoer hadde vært pyntes, og hvordan, inkludert Washington Post og Fast Company. Noe som var helt forskjellig, men med alle spekulasjoner om det var vanskelig å forstå akkurat hva som gjorde dem annerledes. Så jeg kom i kontakt med en venn av meg, video producer Jamison Hermann, for å få et bedre grep på det.

Ved første øyekast, sier han at “de sped opp klippet for å understreke bevegelse” — videoen hastigheter opp når Acosta hånd tar kontakt med den interne arm. “Du kan se hånden hevet i bakgrunnen beveger seg raskere, og ansiktet hennes blir mer raskt, og fyren på venstre faller hans mic ned til midjen nivå mer raskt, forklarer han. Overlapping av de to videoer i samme ramme, sier han, er den beste måten å demonstrere nøyaktig hvordan det skiller seg ut: Trykk Sekretær video klart hastigheter opp i øyeblikket Acosta hånd berører interne arm.

Video sammenligningen høflighet av Jamison Hermann (@jhermann)

“Dette er ikke bare ramme blending, som ville skje hvis du omkodes fra ulike bildefrekvens,” Hermann sa. “det er en sloppily-gjort fart i endring på opptakene selv.”

Randen design direktør William Joel enig. “Jeg kan ikke si for sikkert at Infowars sped opp eller bremset ned sine opptakene, men det er mistanke om at når de to klippene er kledde den eneste gangen vi ser et avvik er i øyeblikket i spørsmålet,” sier han. “Hvis dette var virkelig et resultat av ghosting eller noen frame-rate forskjell fra varierende kilde materialer, ville du forvente å se de samme ghosting over hele klippet, ikke bare i et bestemt øyeblikk.”

Mens videoen regjeringen delte faktisk ser ut til å være pyntes, gitt denne administrasjonen banerekord med liggende uten bruk av visuelle hjelpemidler, er det ikke egentlig trenger å være. Det virkelige problemet her er hvordan Sanders og president frimodig løyet for offentligheten — og alle i rommet i går kveld — til bar en reporter de ikke liker fra avhør med dem direkte. Det var rå makt utøves i tjenesten av å utvide sin kontroll.

Video Sanders felles var en løgn, og hadde Infowars og Sanders gjort de samme anklagene mot Acosta ved å bruke nøyaktig samme klippet C-SPAN-og NBC gjorde, deres støttespillere vil trolig fortsatt har trodd regjeringens krav. President Trump har vist seg praktisk talt ute av stand til å gi en tale uten å komme i minst et par usannheter om hans fiender eller om hans prestasjoner, men hva er slående i denne hendelsen er hvor langt Sanders er villig til å strekke seg et ligg på presidentens vegne. De tekniske detaljene av video, enten det var pyntes eller ikke, var et påskudd for å Trump fortsatte angrep på trykk.

Det er en samtale for å være hadde om dette i den æra av deepfakes, når du billig og enkelt bilde manipulasjon betyr at det å se er å tro er ikke lenger evangeliet. For et halvt århundre siden, bilder fra Civil Rights movement — av demonstranter blir angrepet av hunder og sprayet av firehoses — kunne overbevise President Lyndon Johnson og den Amerikanske offentlighet at det å gi full serien til svarte Amerikanere var den riktige tingen å gjøre. Donald Trump, på den annen side, vises innstilt på å svekker publikums tillit i hva de ser for å konsolidere sin makt som president og ku borgere til å akseptere hans stadig mer brutal politikk. Det er ofte misforstått om propaganda er sin hensikt: poenget er ikke å feilinformere — det er å få folk til å stille spørsmål hva som er ekte, hva er provable. Det er ment for å dividere.