Disney kondigt een tweede live-action Star Wars tonen

0
59

Disney heeft vandaag aangekondigd dat het de ontwikkeling van een tweede live-action Star Wars toon voor de komende, nieuwe naam streaming video platform, Disney+, met acteur Diego Luna reprising de rol van de Rebel Alliance spy Cassianus Andor.

Andor was een cruciaal karakter in 2016 stand-alone Rogue: Een Star Wars-Verhaal. Hij speelde één van de Rebel Alliance spionnen die heeft geholpen bij het doorgeven van de plannen voor de Death Star te zijn landgenoten voor verloren op de planeet Scarif, het opzetten van de evenementen van A New Hope. In de aankondiging, Luna opgemerkt dat hij kijkt uit naar reprising het karakter, en dat “deze nieuwe notatie geeft ons een kans om te verkennen van dit personage dieper.” Disney ook bevestigd dat het ontwikkelen van een serie op basis van Loki uit de Marvel Cinematic Universe gemaakt, met Tom Hiddleston ingesteld op reprise van zijn rol.

De show is de tweede live-action TV-serie bestemd voor Disney ‘ s voor streaming platform. Eerder dit najaar, Lucasfilm aangekondigd De Mandalorian, een 10-episode in de reeks in de tijd na de Terugkeer van de Jedi tijdperk van de franchise, en is geschreven door Jon Favreau, regisseur van Iron Man en Iron Man 2. Die show is momenteel in productie en zal het volgen van een naamloze Mandalorian gunslinger. Geen release datum voor De Mandalorian noch deze nieuwe show zijn geopenbaard.

Het is niet verwonderlijk dat Disney werkt aan een live-action Star Wars voor Disney+ — er zijn een aantal shows in de werken van Disney dochteronderneming Marvel Entertainment, en tips die Netflix ‘ s Ijzeren Vuist — of op zijn minst het karakter zou kunnen maken van de sprong over. Lucasfilm heeft ook wat werk verzet koppelverkoop verschillende andere eigenschappen in Rogue — de geanimeerde show Star Wars Rebellen geleid tot de film, en de film had een aantal toelichtingen bij de show. Een show over Cassianus zou zeker helpen toe te voegen aan het grotere verhaal in de aanloop naar Een Nieuwe Hoop, een invulling niet alleen zijn verhaal, maar dat van de ontluikende Rebel Alliance.

Lucasfilm en Disney zijn ook in een periode waarin ze zijn opnieuw evalueren hoe ze de aanpak van de Star Wars franchise. Word brak onlangs dat het werk op een zelfstandige Boba Fett film had gestopt in het voordeel van Jon Favreau ‘ s live-action Star Wars toon De Mandalorian, terwijl Disney CEO Bob Iger zei dat de fans verwachten een “vertraging” als het gaat om het tempo van de Star Wars-films. Maar terwijl ze duwde pauze op bepaalde films, het lijkt alsof hun televisie inspanningen zijn nog steeds vooruit.

Disney ongetwijfeld wil de streaming-dienst om te openen met een knal, en dat betekent een voorlader met zo veel aantrekkelijke content als ze kunnen genereren. Star Wars en Marvel geeft de meeste kans om je fans te inspireren tot plof neer in de kas aan te melden, met name als bedrijven als Amazon, Hulu en Netflix al domineren de ruimte.