Disney lanserer en andre live-action Star Wars-show

0
65

Disney annonserte i dag at det er å utvikle et sekund live-action Star Wars-show for sin kommende, nylig kåret streaming video plattform, Disney+, med skuespiller Diego Luna reprising rollen Rebel Alliance spy Cassian Andor.

Andor var en sentral karakter i 2016 frittstående Rogue: En Star Wars-Historien. Han spilte en av the Rebel Alliance spioner som bidro til å overføre planer for Death Star hans landsmenn før fortapt på planeten Scarif, sette opp hendelser av Et Nytt Håp. I kunngjøringen, Luna bemerket at han ser frem til å reprising karakter, og at “denne nye spennende formater, vil gi oss en sjanse til å utforske denne karakter mer dypt.” Disney har også bekreftet at det er å utvikle en serie basert på Loki fra Marvel Filmatisk Univers, med Tom Hiddleston satt til reprise sin rolle.

Showet er det andre live-action TV-serie som er ment for Disney ‘ s streaming plattform. Tidligere denne høsten, Lucasfilm annonsert Mandalorian, en 10-episode-serien satt i post-Return of the Jedi æra av serien, og er skrevet av Jon Favreau, som ledet Iron Man og Iron Man 2. At showet er for tiden i produksjon, og vil følge en ikke navngitt Mandalorian gunslinger. Ingen utgivelsesdato for enten Mandalorian heller ikke det nye showet har blitt avslørt.

Det er ikke en overraskelse at Disney er å jobbe på en annen live-action Star Wars for Disney – + — det er flere viser i verk fra Disney datterselskap Marvel Entertainment, og tips som Netflix Iron Fist — eller i det minste tegn — kunne hoppe over. Lucasfilm har også gjort en del arbeid å binde ulike andre egenskaper i En Rogue — animert vis Star Wars Opprørere ledet opp til filmen, og filmen hadde noen bildetekster til showet. Et show om Cassian ville sikkert bidra til å legge til den større historien frem til Et Nytt Håp, fleshing ut ikke bare sin bakgrunnshistorie, men at den gryende Rebel Alliance.

Lucasfilm og Disney er også i en periode hvor de er re-evaluere hvordan de nærmer Star Wars-franchisen. Ordet brøt nylig at arbeidet på en frittstående Boba Fett filmen hadde sluttet i favør av Jon Favreau er live-action Star Wars vise Mandalorian, mens Disney KONSERNSJEF Bob Iger sa at fansen bør forvente en “nedgang” når det gjelder tempoet i Star Wars-filmene. Men mens de har presset pause på enkelte filmer, men det virker som om deres tv-innsats er fortsatt fremover.

Disney utvilsomt ønsker sin streaming-tjeneste til å åpne med et smell, og det betyr foran, legger det med så mye attraktivt innhold som de kan generere. Star Wars og Marvel viser mest sannsynlig til å inspirere fans plunk ned penger til å registrere seg, særlig som selskaper som Amazon, Hulu og Netflix allerede dominerer plassen.