Disney ‘ s efterlängtade streaming-tjänsten kommer att kallas Disney+

0
65

Disney har meddelat namnet på sin kommande streaming-tjänsten: Disney+, som är planerad att lanseras i USA i “slutet av 2019.”

Tillsammans med det nya varumärket, företaget har också meddelat två stora shower som kommer att slå service. En andra Star Wars spin-off kommer att se Diego Luna reprisera sin roll som Cassian Andor, som innan Rogue: En Star Wars-Historien, och Disney har bekräftat tidigare rykten om Loke serie som kommer att se fan-favorit Tom Hiddleston stjärniga återigen som den berömda Marvel skurk. Dessa visar kommer att gå med redan meddelat att de projekt som Jon Favreau är Den Mandalorianska, samt visar baserat på Monsters Inc. och High School Musical.

Dagens nyheter bara ytterligare befäster vad vi redan visste: Disney kommer att bli svårt att utnyttja sina befintliga framgångsrika spelkoncept för att locka tittare till tjänsten. Och om bolagets box office intäkter för filmer som Infinity-Kriget och Den Sista Jedi är något att gå efter, Disney kommer att lägga upp några ganska formidabel konkurrens när Disney+ anländer nästa år.